Naslovna VESTI PSI KRAGUJEVAC: Pronašli su Mimi, JEDVA ŽIVU. Ali, nisu hteli da odustanu!

KRAGUJEVAC: Pronašli su Mimi, JEDVA ŽIVU. Ali, nisu hteli da odustanu!

0
PODELI
Mimi petface

Njeno ime je Mimi, a iako je nismo upoznali – saznali smo da je veliki borac! Tog dana su je pronašli jedva živu, sa ogromnim tumorom, ali složili su se u jednom – NEĆE ZAŽMURITI I OKRENUTI GLAVU!

Mimi je odmah prevezena do veterinara, koji joj je uradio analizu krvi. Rezultati su bili jako loši i bilo je potrebna infuzija, koju bi promala nekoliko dana, kako bi pokušali da poporavimo njenu krvnu sliku! Organizam je bio slab, jedva je bila živa, kaže nam Tina jedna od devojaka koja ju je zbrinula!

MA BRAVO: Bračni par iz Kragujevca deo zarade od svabde poklonio napuštenim psima!

Nažalost stanje sa tumorom se naglo pogoršalo, počeo je da puca i morala je da se uradi hitna operacija. Operacija je bila jako rizična po nju, trajala je dugo, bilo je neizvesno kako će organizam koji je jako slab podneti sve to!

Mimi petface

– Srećom naša Mimi je veliki borac i operacija je uspešno završena. Tumor je bio težak skoro 3 kgi sada je poslat na patohistološki pregled. Ovde ne stajemo – pred nama je dalja borba, svakodnevne terpije i jačanje, dodala je Tina!

Tumor je izazvao i iščašenje kuka, a nakon zarastanja rane snimiće se i on, kako bi veterinar doa precizne detalje o stanju kuka! Na koži postoji i gljivično oboljenje, što će takođe zahtevati terapiju i lečenje.

KRAGUJEVAC: Zlatu je udarilo 5 automobila u nizu i nijedan nije stao! HITNO treba našu pomoć!

– Hvala do neba Maria Elena Agapi, koja je ovom hrbrom psu pružila privremeni dom i koja brine o njoj. Troškovi operacije, lekova, vitamina, hrane i svega što je za nju potrebno su jako veliki i zato vas MOLIMO DA NAM POMOGNETE!

Mimi petface

Ako ste u mogućnosti i želite da nam pomognete donacije možete uplatiti na:

žiro-račun broj: 160-419759-53,

sa naznakom: za kucu MIMI.

Primalac: Udruženje za zaštitu životinja Šumadijskog regiona ”Crvena šapa”, Kragujevac

apelovala je Tina!

Bravo za ove divne ljude koji su još jednom pokazali da imaju oooogromno srce!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.