Naslovna VESTI PSI BRAĆE JERKOVIĆ: Otrovani psi, uginuli za 10 minuta – Mina moli da...

BRAĆE JERKOVIĆ: Otrovani psi, uginuli za 10 minuta – Mina moli da budete OPREZNI!

0
PODELI
Mina petface

Mina Milošević je devojka koja je juče prošla kroz pravu dramu, kada je njen pas Lady samo pomirisala otrov bačen u naselju Braća Jerković. Od tog trenutka, Lady dobija napad a celonoćna borba za život je rezultirala BOLJITKOM njenog stanja!

STRAŠNO: Otrovali pse poznate volonterke, koja je život posvetila spašavanju životinja!

-Juče u naselju Braće Jerkovića su otrovana četiri psa, otrovom koji ni veterinar nije mogao da prepozna. UGINULI su u roku od 10 minuta, napisala je Mina na svom Facebook profilu, kako bi upozorila sve vlasnike kućnih ljubimaca u ovom beogradskom kraju.

Mina petface

Lady je samo pomirisala otrov i odmah je dobila napad. Reagovanjem u roku od 5 minuta smo je spasili. Celu noć smo se borile za život. Ono što je još strašnije, otrov je bio u kobasicama i salami koje su bile bačene po DEČIJIM IGRALIŠTIMA I OKO DVE ŠKOLE, u Meštrovićevoj, ali i celom naselju, navodi Mina.

BEOGRAD: Jovani su otrovali psa i TU SE PRIČA NE ZAVRŠAVA!

-Pitanje je sledeće – ko su to ljudi koji žele da otruju ŽIVOTINJE, a pored toga i DECU? Pokušavam da ne iskalim bes ružnim rečima i opisima. Policija je odmah reagovala, kao i služba za zaštitu životinja. Otrov je takozvani “pužomor”. Molim vas sve da delite dalje i zajedno reagujemo svim silama i snagama da se ovome stane na put. A ovo je moj heroj, dodala je Mina uz fotografiju svog najboljeg četvronožnog prijatelja!

PODELITE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.