Naslovna VESTI PSI SJAJNO: Pas uči mladunče nosoroga da se igra sa plišanom igračkom!

SJAJNO: Pas uči mladunče nosoroga da se igra sa plišanom igračkom!

0
PODELI
mladunče nosoroga petface

mladunče nosoroga: Uvek kada naiđemo na neobična prijateljstva među različitim životinjskim  vrstama, mi se potpuno raznežimo. Oni nam pokazuju kako predrasrasude u njihovom svetu ne postoje, kako je u redu biti potpuno različit, ali i prihvatiti onog ko je od tebe po svemu drugačiji.

Pročitajte još: (Ne)obično prijateljstvo: pas i kraba u ljubavi!

Prijateljstvo o kome ćemo danas govoriti razvilo se između psa po imenu Duma i mladunčeta nosoroga Nandija. Prijatelji su tu da podele sa nama sve trenutke – od sreće, preko tuge. Uz njih učimo, razvijamo se i kreiramo nezaboravne uspomene. Inače, Nandi je mladunče crnog nosoroga, koji je inače jako retka vrsta. On se nalazi u Južnoj Africi, u jednom prihvatilištu gde odrasta bez majke. Prema nekim navodima, ona je ubijena od strane lovokradica.

Ovako izgleda jedan prosečni dan u životu psa i nosoroga – najboljih prijatelja:

 Da ovaj mališan ne bude usamljen, svesrdno se trudi njegov novi prijatelj pas Duma. Nedavno je zabeležen jedan prelepi trenutak igre između ova dva drugara. Naime, “okom kamere” ovekovečen je momenat u kome pas uči svog malenog prijatelja, kako da se igra sa plišanom igračkom. Naime, Duma trči po dvorištu noseći igračku, pokazujući Nandiju, mladunčetu nosoroga, na koje načine sve on može da se igra. Sve vreme, oni mašu svojim repićima, ne skrivajući zadovoljstvo zbog zajednički provedenog vremena.

Pročitajte još: VIDEO: Majmun i buldog – Pakun i Džejms – najbolji prijatelji!

Zahvaljujući ovom prijateljstvu, Nandijev pogled na svet je mnogo veseliji i opušteniji, jer više nije sam.

 Pogledajte i VIDEO u kome pas uči mladunče nosoroga da se igra sa plišanom igračkom:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.