PETRINA PRIČA: Atila je prijatelj kakvog bi svako poželeo da ima pored sebe!

Sa svojim ljubimcem proživela sam mnogo zanimljivih, smešnih i tužnih trenutaka, od večeri kada je došao u naš dom, pa sve do danas.
Reč je trogodišnjem, crnom labradoru čije je ime Atila. On je veoma dobar, pažljiv, smešan – jednom rečju prijatelj kakvog svi žele da imaju pored sebe. 

moja priča petfaceJedan trenutak koji ću posebno pamtiti i koji me je doveo do suza radosnica je kada sam povredila nogu. Tada nisam mogla da hodam normalno, već sam vukla nogu, ali sam uprkos tome odlučila da ga prošetam. Atila je video moje stanje i sažalio se. Bio je na povodcu i nije obraćao pažnju ni na šta što je bilo oko nas. Išao je polako, smireno i nije skidao pogled sa mene i moje noge. Iako je inače veoma radoznao i druželjubiv, bio je fokusiran samo na moje zdravlje. Oči su mu bile pune suza i čini mi se da je malo falilo da zaplače. Tih nekoliko dana ponašao se kao moja druga mama. Svakog dana sve više i više ga volim.

IMG_20150807_121559Mnogo zanimljivih trenutaka proživela sam sa njim. Jedan presmešan trenutak bio je kada je moj deka ležao na krevetu sa jedne strane, a ja sa druge. Atila je video da je deda zadremao i odjednom se popeo na krevet. Potom je počeo da skače oko deke i da imitira različite zvuke iz prirode. Kada se deda probudio, on je prestao tako da se ponaša.
Za to vreme, ja sam gledala televizor, a on je došao do mene i seo mi je u krilo, kao da se pre toga ništa nije desilo. To je meni bilo veoma čudno,  jer nije imao pre toga takvu naviku, pa sam počela da se smejem. Dok je sedeo u mom krilu gledao je televizor zajedno sa mnom. Imam još trenutaka, ali ovi su zauzeli posebno mesto u mom srcu.

moja priča petface
Atila je moj najbolji i najverniji prijatelj koji je uvek tu za mene, a i ja za njega. Poklonite mu malo paznje, a on će vama posvetiti ceo svoj život. On je druželjubiv, razigran, osećajan , razmažen trogodišnji labrador sa OGROMNIM srcem. Volim ga previše, a on mi tu ljubav uzvraća duplo više. Veoma smo bliski i povezani.

Pozdrav od Atile i mene! <3

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0