Moja priča!

Moja priča: Da li vam se čini da bi o vašem ljubimcu mogli da pričate svakodnevno?! Toliko toga se izdešavalo od kada su njegove šapice prvi put prešle vrata vašeg doma. Prošli ste sa njim sve – od učenja kako vršiti nuždu napolju i navikavanja na povodac, preko puberteta i prelaska u zreliju dob. U vašem novačniku pored najmilijih je i njegova slika, jer on je zaista ravnopravni član porodice.

Moja priča petface
Sada imate priliku da svima ispričate VAŠU PRIČU. Imate priliku da jasno i glasno kažete sve što želite, a što ste preživeli sa vašim mališanom. Zanima nas da li ste upoznali neku posebnu osobu dok ste ga šetali, kako ste ga odvikli od toga da vam grize nameštaj, kakav su nestašluk izveli on i vaša deca, koliko vam je bilo neprijatno kad vas je oborio na sred ulice pune ljudi. Gotovo smo sigurni da je sličnih primera pregršt, a potrebno je samo da zaronite u uspomene i da uzdvojite ono što je za vas bilo najposebnije iskustvo sa vašim ljubimcem. Svoju priču sa fotografijama koje je najbolje opisuju možete nam poslati na mail adresu: petface.net@gmail.com.

Od svih pristiglih priča na kraju svakog meseca, biće odabrana ona koja je na na nas ostavila najsnažniji utisak. Upravo ona biće snimljena i emitovana u okviru emisije Klinika Vet. 

Čekamo vas!

Napomena: Slanjem svoje priče i fotografija, prenosite na portal petface.net pravo korišćenja materijala koji ste nam poslali.