Naslovna VESTI PSI SVI TREBA DA ZNAJU ŠTA DRUGARSTVO ZNAČI! Kuca Moli obožava svoje ortake!

SVI TREBA DA ZNAJU ŠTA DRUGARSTVO ZNAČI! Kuca Moli obožava svoje ortake!

0
PODELI
moli petface

Meri Matart nije mogla da odoli malenoj Moli kada je videla njene fotografije na sajtu jednog azila u Holandiji. Ona je znala da je mora usvojiti, jer kako kaže, znala je da je ona ta! 🙂

Bila je u pravu, jer je to bio pravi pravcati „klik“. I to ne samo između njih dve, već i između Moli i ostalih životinja koje je ova žena spasila. Družinu čine – dva bernandinca, koza, poni, magarence i šest mačaka.

moli petfaceMoli je, pre nego što je usvojena, imala težak život – nađena je kako živi blizu jedne reke u Grčkoj. Štenci su prevezeni u Holandiju, zahvaljujući organizaciji koja se bavi spasavanjem životinja u Grčkoj. Sada, ova preslatka keruša živi sa Meri Matart u Belgiji.

Pročitajte još: NEOBIČNA DRUŽINA: Marvel proslavila 1. rođendan sa NAJBOLJIM DRUGARIMA!

moli petfaceUsvojila je kada je imala 4 meseca i ne, nikako ne može da živi i bude vesela bez svog omiljenog društva, bilo da je reč o ljudima ili životinjama. Iako je tako mala isprva bila preplašena od velikih bernandinaca, korak po korak, postajali su najbolji prijatelji.

Pročitajte još: Družina za primer: Maltezerka Ema živi sa tri pacova!

Bazijel i Džuli je obožavaju, jer su oni zapravo velika a tako nežna bića. Nisu, međutim, samo oni njeni omiljeni drugari. Tu je i koza po imenu Hans, ali i mačke, od kojih jedna ima čak 18 godina! Kako se super slaže sa kozicom i macama, bilo je za očekivati da će se super družiti i sa magaretom. Meri kaže da je to uzajamna ljubav i radost, kada god se sretnu.

Jer svi znamo ŠTA JE PRAVO DRUGARSTVO!!! 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.