Naslovna VESTI PSI MOMAČKO VEČE IZ SNOVA: Mičelova zabava se pretvorila u spasavanje štenaca!

MOMAČKO VEČE IZ SNOVA: Mičelova zabava se pretvorila u spasavanje štenaca!

0
PODELI
MOMAČKO VEČE petface

Ako bismo pitali sve momke kako zamišljaju svoje MOMAČKO VEČE sigurni smo da bi na repertoaru bilo mnogo zabave, glasne muzike, dobrog provoda, bez devojaka! Verovatno je i Mičel tako zamišljao da će svoje poslednje momačke dane pred venčanje provesti, ali da im zabavu „pokvari“ pobrinula se jedna kuja!

Sve je krenulo po dobro osmišljenom planu. Mičel i prijatelji, u iznajmljenoj kući u šumi, hrana, piće i muzika. Jedno standardno MOMAČKO VEČE! Međutim, taman što su sa sakupljenim novcem krenuli po potrepštine u prodavnicu, imali su šta i da vide!

Sarino neobično venčanje: Umesto bidermajera – kuce iz Prihvatilišta!

MOMAČKO VEČE petface

Ispred kuće u kojoj su bili, primetili su kujicu sa kojom su se vrlo brzo sprijateljili. Budući da je bila dehidrirana i očito gladna, nahranili su je i napojili, a onda su primetili da ona proizvodi mleko! Ubrzo su shvatili i razlog – prateći je otkrili su da u šumi, u improvizovanoj „rupi skloništu“, skriva štence.

VIDEO: „Angažovali“ psa da im snimi venčanje. Rezultat: 2 miliona pregleda!

Odmah su ih pažljivo izvadili odatle, nahranili i odveli veterinaru. On ih je pregledao, očistio od buva i prljavštine, a potom su budući mladoženja i ostali „članovi“ momačke večeri odlučili – SVE ĆE IH UDOMITI!

Ovi prijatelji se godinama unazad druže i žive u kućama blizu jedni drugima. Tako da su saglasni da će se ova simpatična porodica i „samohrana mama“ družiti dugi niz godina i ostati na okupu!

BRAAAAAAVO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.