Ovo je srceparajući snimak ženke morskog lava koja oplakuje smrt svog mladunčeta!

Da i u životinjskom svetu nema jače ljubavi od one koju majka oseća prema svom potomstvu pisali smo mnogo puta do sada. Ovoga puta pišemo o ženki morskog lava koja ne može da se pomiri sa smrću svog mladunca.

Pročitajte još: Morski lav i dečak nerazdvojni prijatelji!

Mladunče je rođeno prerano, što je i razlog njegove smrti. Njegova majka je probdela čitavu noć pored njegovog tela. Ovaj srceparajući snimak ženke morskog lava koja neutešno pati, usnimljen je na plaži La Jolla u San Dijegu od strane Andree Else Han, koja svedoči o tome da se ženka nije pomerala od svog mladunčeta:
U pitanju je isto mladunče kao juče, znači da se ona nije pomerala od njega uopšte. Jedino što mogu da uradim je da skrenem pažnju na njenu situaciju je ovaj snimak.

Pročitajte još: TUGA: Ženka makaki majmuna ne ispušta iz zagrljaja mrtvo mladunče!

Na snimku se jasno čuje i kako ona neutešno rida, a zumuranjem se mogu ustanoviti i njene suze ove ženke.

morskog lava petface

U postu koji prati Andrein video, ova devojka je napisala i propratnu poruku:
Mi ljudi skloni smo tome da verujemo da samo mi duboko patimo zbog gubitka dece. Ovaj video je samo pokazatelj da je tako i u životinjskom svetu.  Ovaj srceparajući snimak ženke morskog lava koja oplakuje smrt svog mladunčeta treba da bude poziv za buđenje svima nama.

Pročitajte još: VIDEO DANA: Kada se morski lav se udvara ženi ♥

Prema Ekzamineru, turisti imaju običaj da se slikaju sa ženkama prilikom njihovog porođaja. To prouzrokuje strah kod ženki, što neretko rezultuje pobačajem ili napuštanjem mladunaca kada se rode. Ovo je još samo jedan dokaz čovekove bahatosti i okrutnosti prema prirodi i svim njenim stanovnicima.

Ukoliko je neko imao sumnje u pogledu toga da li životinje imaju emocije, ovaj video će definitivno jednom za svagda razrešiti dilemu:

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0