MOŽEMO ZAJEDNO: I kućni ljubimci Beograda u humanitarnoj akciji “Za Vasilisu”!

Igrajući se pored vatre u koju su deca nehotice sipala alkohol, Vasilisa je zadobila opekotine trećeg stepena po celom telu, glavi i disajnim putevima. Ova divna devojčica danas ide u četvrti razred Osnovne škole “Sveti Sava” u Pančevu i prvi razred baletske škole. Do danas je uradila dve transplatacije u američkoj “Pediatric Specialty Burn Care” koje su POTPUNO BESPLATNE. Troškove lečenja svih pacijenata snose dobrotvori “Shriners Hospital for Children”.
Međutim ono što porodici Milekić nedostaje su novčana sredstva za odlazak i boravak u pomenutoj Instituciji. 4.300 eura složićete se nije ogromna suma, a ono u šta smo sigurni je da voljom i jakom željom dobrih ljudi naše države mala Vasilisa neće morati da brine o novčanom problemu. Iako, potrebna količina novca nije mala, sa druge strane ne broji se ni desetinama ili stotinama hiljada evra, ali ono što je najveći problem jeste VREME! Do 15. marta kada Vasilisa odlazi na transplataciju, svi užurbano rade na prikupljanju sredstava.

royal-pet-petface
Zato smo bili odlučni u našoj želji da porodicu Milekić pozovemo da budu deo naše šarene žurke za sve kućne ljubimce. Kao što dobro znate ROYAL PET je uvek odgovoran, društven, humanitaran, a naši posetioci se rado odazivaju pozivima. Dakle, NEDELJA, 8. FEBRUAR, DELTA CITY, OD 11H – posetite našu žurku bilo da imate kućnog ljubimca ili ne, jer kao što ste čuli puuuno je razloga za to. Vrata ovog jedinog “pet friendly” šoping mola tog dana otvaraju se u 11h, a sve do 18h moći ćete da uživate u svim sadržajima koje smo pripremili za kućne ljubimce, da zajedno sa njima učestvujete u našim radionicama, dobijete puno poklona i dokažete svoju humanost.
Možemo zajedno, za Vasilisu!