INTERNET GORI: Zašto Dragan, koji je udomio Mrvicu, neće da kaže ŠTA JE SA NJOM?

„Blokovi“, desetine neodgovorenih poruka, nejavljanja,.. ovo je skor odgovora na pitanja „Gde je Mrvica“? Naime, priča nas vraća nekoliko meseci unazad kada je Ana pronašla psa na ulici. Tog maja, Ana nije ostala imuna na njene okice i povela je Mrvicu kući. Veterinarski pregled, kupanje, maženje, hrana, voda i Mrvica je bila kao nova. Međutim, ova podstanarka i vlasnica već jednog psa, nije imala uslova da je zadrži. Zato je, uz pomoć svih nas zajedno, Mrvicu UDOMILA!

Sada, tri meseca kasnije Ana se pita GDE JE MRVICA! Naime, našoj redakciji se javila zabrinuta, jer kako kaže od tog dana više nije videla njenu omiljenu crno belu kucu!

JA SAM MRVICA: Obećavam da ću biti non stop uz tebe i da ti nijedan dan neće biti loš!

Mrvicu petface

Mrvicu sam udomila pre nešto više od 2 meseca u selu Skela, pokraj Obrenovca. Gospodin Dragan Murar je bio i više nego ljubazan da je primi u svoje carstvožzivotinja i prihvati Mrvicu kao svog 8. psa. Delovalo je sve dosta idilično kada smo je ostavljali, puno drugara i veliki plac na kome može da se igra do mile volje. Stvarno sam živela u ubeđenju da je otišla na dobro mesto. U subotu 27. avgusta sam otišla do gospodina Dragana sa namerom da je vidim i pozdravim. Pre moje posete, čekala sam da prođe duplo više vremena od onog koje je provela sa mnom kako bih joj dala prostora da se navikne na novi dom. Nažalost kako sam stigla u večernjim satima, gospodin Dragan mi je rekao da ne mogu sada da je vidim jer je na sajli na suprotnom kraju njegovog placa. Pozvao me je da svakako dođem u toku dana, sutra ili prekosutra, i da ću je sigurno videti. Pri tom mi je naglasio da će mi sutra ujutru poslati njene slike. Dogovorili smo se da dođem u ponedeljak popodne i unapred se zahvalila na slikama, priča nam Ana.

Samo dan kasnije, Ana dobija slike, međutim odmah postaje sumnjičava. Fotografije NISU NOVE, već iste one koje je Dragan objavio na svom Twitter profilu još 26. juna. To Ani unosi popriličnu dozu nemira i odmah kreće ka Skeli.

Mrvicu petface

– Iako je bio dan, Mrvicu nisam videla ni ovog puta. Obrazloženje je bilo da svi psi jedu u pola 7 ujutru i oko 6 popodne, pa je najbolje da dođem u tom periodu. Nekad ih je bilo 8, sad sam videla samo 2 psa. Napustila sam plac sa obećanjem da ću to popodne ili sutra ujutru najkasnije dobiti video i nove slike. Danas je vec 10. dan kako ja još uvek nisam dobila bilo šta od navedenog. Kao ni bilo kakav dokaz da je ona i dalje tamo, i da je bezbedna i sigurna, kaže nam Ana.

Poznati voditelj JOŠ JEDNOM udomio psa – ovog puta bez noge!

U međuvremenu, Ana je svoju strepnju za Mrvicino zdravlje i život, podelila i na Internetu, a korisnicu su mahom počeli da pišu gospodinu Draganu zahtevajući samo jedno – ODGOVOR NA PITANJE ŠTA JE SA MRVICOM!

S tim u vezi i mi smo uputili pitanje gospodinu Draganu, želeći da čujemo i njegovu stranu, ali nam na njega NIJE ODGOVORIO. Umesto toga, na svom Facebook profilu, napisao je da „ne zna gde je sad pas i ne zanima ga. Pretrpeo sam veliku štetu od te lutalice“. (printscreen Draganovog statusa, koji je ubrzo uklonjen)

Mrvicu petface

Ana se, kaže, neće zaustaviti dok ne vidi Mrvicu. Želi da ovu njenu priču čuju SVI oni koji vole životinje, jer kaže ne želi da još neko pati kao ona!

– Stičem utisak da nikako nije bezbedno da kojim slučajem još neki pas ili neka druga životinja bude udomljena od strane gospodina Dragana, bar dok ne dobijemo povratni dokaz da je sa Mrvicom sve u najboljem redu. Jer u suprotnom, sigurno nećemo okrenuti glavu i praviti se kao da se ništa nije desilo. Hvala vam jos jednom, rekla je Ana za kraj našeg razgovora!

Molimo sve ukoliko znaju u kom Prihvatilištu je Mrvica ili bilo šta u vezi sa ovom pričom, da nam dostave informacije.