28 godina zatvora za čoveka koji je mučki ubio 7 pasa!

Kada je prošle godine mučki ubio 7 pasa Džejson Braun je postao „državni neprijatelj broj 1“. Naime, ovaj monstrum iz Nevade, kako su ga lokalni mediji nazvali, mučio je i na kraju ubio 7 pasa, a sud je presudio – 28 godina državnog zatvora!

Džejson Braun (25) uhapšen je prošle godine, nakon što je jedan raskomadani pas pronađen u njegovoj motelskoj sobi. Kada su policajci istraživali dalje, pronašli su šokantno otkriće – u frižideru motelske sobe bile su četiri pseće glave.

Pročitajte još:
PRAVDA ZA KEJTLIN: Uhapšen čovek koji je psu vezao njušku selotejpom!

mučki ubio 7 pasa petface

Sura, jedna od žrtava!

Braun se inače javljao na lokalne oglase, nudeći vlasnicima koji su želeli da poklone pse i štence uslugu – da ih on preuzme i nađe im domove. Neki od vlasnika koji su dali i prodali pse Džejsonu izjavili su da je „izgledalo kao normalna, čistog razuma osoba“.

Tokom suđenja, porota je čula zastrašujuće zvuke iz nekoliko videa koje je Braun usnimio. On je svako svoje mučenje i zlostavljanje snimio i zabeležio svaki krik i jauk jadne životinje!

Pročitajte još:
ZASLUŽENO ILI NE: Optužnica za dečka koji je zlostavljao i šutirao pit bula! (VIDEO)

– Pravim jaknu od njih, rekao je Braun u jednom videu i dodao da su mu „malene ćivave omiljene i da će ih rado primiti u Džejsonovu kuću bola“!

mučki ubio 7 pasa petface

Braun je priznao sudiji da je koristio teške droge u to vreme i da „više nije imao kontrolu nad sobom”.

– Te slike koje sam gledao, nikada neću zaboraviti, rekao je sudija Eliot Satler pre izricanja maksimalne kazne za čoveka koji je mučki ubio 7 pasa. On neće ni imati pravo na uslovni kaznu više od 11 godina!

Srećom, negde u svetu postoje organi koji za ozbiljno uzimaju zaštitu životinja. Hoće li ta praksa doći i kod nas,..?

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0