Naslovna VESTI MAČKE MURGUD – ABERT AJNŠTAN: Izuzetno mrzovoljna mačka ima preko 220 hiljada pratilaca...

MURGUD – ABERT AJNŠTAN: Izuzetno mrzovoljna mačka ima preko 220 hiljada pratilaca na Instagramu! (VIDEO)

0
mrgud petface

Ukoliko ste ljubitelj životinja onda sigurno na društvenim mrežama pratite neki od popularnih profila koje su vlasnici napravili svojim krznenim prijateljima. Međutim, jedna mačka privlači naročitu pažnju. I to mačka za koju sigurno nikada ne biste rekli da je slatka mala maca, stoji na sajtu B92.

Ko bi rekao da će jednog mačka na društvenim mrežama pratiti čak 228.000 obožavalaca. 

Albert je jedna ljuta, namrgođena mačka koja je stekla veliku popularnost širom sveta kako zbog svog izgleda tako i zbog poruka koje vlasnik, koji održava njegov Instagram profil, ostavlja. 

PROČITAJTE I:

RAST MAČKE u svega 26 sekundi, od mačeta do 10 meseci stare mačke! (VIDEO)

A baš te poruke, uz Albertov neopisiv izraz lica čine ga pravom namćorastom mačkom. Svaka njegova fotografija ima na stotine lajkova.

Namćorastog mačka su pre nekoliko godina usvojili amerikanci Majk i Suzan Singlton. Njegov sadašnji dom je njihova kancelarija. 

Ime je dobio po Albertu Ajnštajnu, pošto je vlasnike podsetio na slavnog naučnika zbog svog čupavog krzna koje im je ličilo na Ajnštajnovu čuvenu frizuru, stoji na B92.

He’s so stingy. #pompousalbert

Објава коју дели Albert (@pompous.albert) дана

I ne samo da Albert ima popularan profil na Instagramu. Postoji i čitav niz odevnih predmeta i aksesoara sa njegovim likom, koje prate slogani u njegovom stilu kao što je: 

“Trošiš moj vazduh!”

Ko to kaže da namrštena faca nije u modi ovih dana?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.