Naslovna VESTI PSI PRVI PUT U SRBIJI: Uz „MyKi Pet“ pronađite izgubljenog ljubimca u najbržem...

PRVI PUT U SRBIJI: Uz „MyKi Pet“ pronađite izgubljenog ljubimca u najbržem roku!

1
PODELI
MyKi Pet petface

Čak i sama pomisao na izgubljenog psa, koji negde u strahu čeka da ga pronađete – nije nimalo prijatna. Ukoliko ste, nažalost, i bili svedok ovakvog neprijatnog iskustva, znate koliko ste patili i tugovali i mislili GDE JE ON SADA I ŠTA RADI!

Sada, po prvi put u našoj zemlji, svim vlasnicima pasa dostupan je „MyKi Pet“ uređaj, uz pomoć kog možete pratiti lokaciju ljubimaca preko odgovarajuće Android, odnosno, iOS aplikacije. 

VRLO KORISNO ZNATI: Šta kada se ljubimac izgubi?

MyKi Pet petface

– Putem telefona vlasnik u svakom trenutku može da: vidi lokaciju ljubimaca, njegovu istoriju kretanja, podesi sigurne zone kretanja i izdaje komande pomoću tonova. Ukoliko vlasnik ima više ljubimaca, može da upari sve trekere i prati kretanje iz jedne aplikacije. Takođe, cela porodica može da prati kretanje ljubimca sa više uređaja koristeći isti nalog, naveli su iz kompanije „Vip“, koja je lansirala ovaj fenomenalni uređaj!

KAKAV DAN: Zahvaljujući svima NAMA i Geri i Maša – izgubljeni psi – pronađeni u istom danu!

„MyKi Pet“ je izuzetno praktičan, jer momentalno obaveštava korisnika preko aplikacije da je ljubimac napustio sigurnu zonu – dom, dvorište, park i druge prostore koje je vlasnik prethodno označio kao bezbedne.

MyKi Pet petface

– Uz ovaj uređaj, vlasnik može da podesi zone u kojima želi da se ljubimac kreće. Na taj način u svakom trenutku prati da li je ljubimac u parku ili na lokaciji gde se obično šeta, a istog trenutka kada izađe iz sigurne zone, vlasnik dobija obaveštenje putem aplikacije, dodali su iz „Vip“-a.

Ono što je najbitnije je da baterija uređaja traje do 100 sati, pa ne treba brinuti o čestom punjenju. Uz težinu od samo 28 grama, „MyKi Pet“ pogodan je za manje i veće ljubimce.

Možemo samo reći BRAVO!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.