NAJEMOTIVNIJI VIDEO GODINE: Oni su ostavljeni na ulicama Srbije, a njihovi vlasnici koriste ove izgovore!

ostavljeni na ulicama Srbije: “Selimo se. Ne možemo je povesti sa nama“, „Stanodavac ne dozvoljava kućne ljubimce“, „Ustanovili smo da je slep“,.. Samo su neki od izgovora koje vlasnici, do juče brižni i oni koji bi dali sve na svetu za svog kućnog ljubimca, danas izgovaraju i ostavljaju svog ljubimca,..Negde,..Ne brinući,..

Zašto nabavljate psa? Postavite sebi to pitanje pre nego li stigne u vaš dom. Ukoliko je odgovor – zato što ga volite – ne morate ga kupovati. Možete i dalje samo voleti pse, kao i medvede ili zebre, ali ih nikada nećete držati kao kućne ljubimce.

Pročitajte još:
KRUŠEVAC: Staša napravila i postavila kućicu za napuštene – SVAKO MOŽE!

Ljubav prema ljubimcu ogleda se i u brizi o njima, u negovanju, u svakodnevnoj igri sa njima, u redovnoj kontroli zdravlja,…

Ostavljeni na ulicama Srbije petafce

Nemojte da vas čude ove reči, jer su one dokaz o 80 napuštenih i ostavljenih ljubimaca o kojima brine ORPAK iz Kruševca. Lela Bucek iz ovog kruševačkog Udruženja nam je rekla da upravo neznanje ljudi šta znači držati jednog kućnog ljubimca za posledicu ima prebukiranost njihovih kapaciteta.

Pročitajte još:
KRUŠEVAC: Akcija spasavanja mace sa krova jedne apoteke! (FOTO)

– Vlasnicima ne shvataju kakvu odluku odnose kada napuste svog ljubimca. Mi smo želeli da tu odluku predstavimo u ovom video klipu, u kome su glavne zvezde upravo naši štićenici, ili oni koji su bili pa smo ih srećno udomili. Fotografije su verodostojne i svako od njih je upravo doživeo to što piše u klipu, rekla je za Kliniku Vet ova divna žena.

“Izgovori…Nekada će reći sami sebi to tako uverljivo, ne bi li opravdali svoje grešne postupke i misliće da su uradili “ispravnu” stvar… A da li radite ispravnu stvar???! DA, oni OSEĆAJU, VOLE, PLAŠE SE, BOLI IH….”

Pogledajte i OBAVEZNO POSETITE STRANICU >> ORPAK KRUŠEVAC, tamo vas čekaju ovi mališani!

UDOMITE, SPASITE ŽIVOT!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0