Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Najveće okupljanje svih životinja u Srbiji 25. jula!

Najveće okupljanje svih životinja u Srbiji 25. jula!

0
PODELI
Najveće okupljanje svih životinja

Ljubimci, svih vrsta, boja, veličina – pozivamo vas na Najveće okupljanje svih životinja u Beogradu. Pripremite se za nezaboravan provod, uživanje i puno bliceva i paparaca. Pet Party će otkriti brojne zvezde i budite spremni za sve što nosi slava. Vežbajte svoje trikove, zapevajte na sav glas i povedite svoju ljubav na Najveće okupljanje svih životinja svih vremena! Budite to što jeste i ponesite titule cice zavodnice, najstajliša, bebe, lajavka, najpara i mnoge druge

Mesta na Pet Party-ju ima dovoljno za sve koji vole druženje, zabavu i dobre vibracije. Osigurajte sebi mesto na vreme postavljanjem fotografije na našoj Facebook stranici i uđite u trku za najlaskaviju titulu na pet žurci – NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA SRBIJE.

Učešćem u akciji pre žurke postaćete VIP posetilac žurke i svi pogledi biće uprti u vas. Prijave nam uveliko stižu, a kako je svaki ljubimac poseban na svoj način, za sve smo pripremili iznenađenja! Dođite 25. jula u Delta City da se prepustimo slavi i uživanju zajedno na najvećem Pet Party-ju ikada.

Najveće okupljanje svih životinja

O našem Izboru sada bruji ceo svet. Ono što ćemo sada istaći a što je samo jedna od posebnosti našeg Pet Party-ja ste vi, dragi naši učesnici! Dobro znamo da su psi i mace najmnogobrojniji kućni ljubimci i da imaju mnooogo prilika da se šepure, osvajaju nagrade, poklone,..I upravo tu leži posebnost izbora za najelegantnijeg ljubimca, jer pravo učešća na izboru imaju SVI kućni ljubimci, bez obzira na vrstu, rasu i poreklo!

Dakle, bilo da je vaš ljubimac kunić, iguana, feretka, pa čak i koza, mi protiv tog izbora nemamo ama baš ništa! Dajemo vam idealnu priliku da i vaš mali i neobičan ljubimac bude nagrađen za svu eleganciju kojom odiše. Kandidujte ga, lajkujte fotografije u albumu izbora, šerujte i komentarišite! Do proglašenja finalista ostalo je još malo vremena, zato pažljivo odaberite fotografiju i pravac u najelegantniji album na Internetu!

Fotografije postavite na linku: IZBOR ZA NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA SRBIJE

Prijavite se na linku: PET PARTY 2015!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime