SUPER IDEJA: Napuštene mace na treninzima joge kako bi se lakše udomile! (VIDEO)

Napuštene mace: Kada maca izvije leđa i počne da prede, priznaćete to malo podseća na joga pokrete! Da li zbog ove činjenice ili ljubavi prema napuštenim macama, naime jedan studio za jogu u Ilinoisu je došao na sjajnu ideju – da mace prisustvuju treninzima joge kako bi se lakše udomile!

Tako je lokalno „no kill“ sklonište poslalo napuštene mace na jedan trening, a video koji su postavili postao je hit na Internetu.

joga i napuštene mace petface

– Mačke vladaju Internetom, pa se nadamo da će i ovaj naš događaj na Internetu biti shvaćen u pravom svetlu, rekla je Žanet jedna od volontera ovog skloniša za napuštene mace.

joga i napuštene mace petface

Jun je mesec „udomi macu“, a ovaj događaj je prikupio već 500 dolara za „Homevard Bound“, sklonište iz kog su ove mace. Ono što je najbolje je da je jedna maca čak našla i dom, zauvek!

joga i napuštene mace petface

– Mislili smo da je ovo super ideja, jer gledajući mace van skloništa, ljudi ih pre mogu zamisliti kao svoje kućne ljubimce. Takođe, mogu da se lično upoznaju sa njima, bar kroz jednočasovni trening, rekla je instruktorka ovog centra.

Super ideja!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0