Naslovna VESTI PSI POMOĆ: Kristina je JOŠ JEDNOM pronašla napušteno štene sa polomljenom nogom!

POMOĆ: Kristina je JOŠ JEDNOM pronašla napušteno štene sa polomljenom nogom!

0
PODELI
napušteno štene petface

Napušteno štene je nepoznata osoba ostavila ispred Kristinine zgrade. Kao da je znala da je ova Čačanka slaba na napuštene životinje i da svoje slobodne sate provodi spašavajući ih. Ovo govorimo jer smo nedavno bili svedoci jedne njene borbe za napuštenog psa iz komšiluka, Donu!

Kristina: Pomozite mi, Donu su ponovo uhvatili šinteri!

Sada nam se Kristina opet javila za pomoć, jer je kako kaže u kasnim satima pronašla napušteno štene. Ne samo što je ostavljeno, štene ima i polomljenu nogu!

napušteno štene petface

– Našla sam veceras napušteno štene, jedno slatko malo, neko mu je prebio nogu ili je polomljena ne znam,… Odela sam je kod jedne gospođe u komšiluk, kako je ne bi u toku večeri pokupili šinteri, ali posle je moramo skloniti zauvek, priča nam Kristina.

Pročitajte još:
ČAČAK: Grad u kome ljubimci NISU NIGDE DOBRODOŠLI!

Baš kao i uvek do sada, Kristina je sačekala jutro kako bi nesrećno, ostavljeno štene odvela veterinaru.

napušteno štene petface

– Sve što sam videla je da gelja i vuče nogicu i čula da jako cvili od bolova. Obzirom da šinteri četvrtkom dolaze u Čačak, morala sam odmah da ga sklonim ne bi li ga pokupili. Da li ga neko želi?, upitala je Kristina.

Nesrećno, napušteno štene čeka nekog ko će mu pružiti ljubav, da li ste to možda vi ili neko od vaših prijatelja? Podelite priču!

KONTAKT OSOBA: KRISTINA VASOVIĆ!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.