Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NEČUVENO: Surovi vlasnici prodavali štence za kupovinu droge

NEČUVENO: Surovi vlasnici prodavali štence za kupovinu droge

0
PODELI

Brojni vlasnici uzgajaju pse samo radi profita dobijenog od prodaje štenaca. Međutim, ono što je nečuveno do sada jeste to što je jedna keruša čuvana radi prodaje štenaca zbog kupovine droge.

Etel je čitav život provela na lancu, onako kako nijedno ljudsko biće ne bi trebalo da bude tretirano. Zlostavljana i iznova i iznova korišćena za razmnožavanja, nikada nije znala ni za šta više do toga. Ni kako je igrati se, ni trčati, ni maziti se sa vlasnikom punim ljubavi i brige.

nečuveno petface

Štenci iz svih njenih okota su prodavani kako bi vlasnici kupovali drogu, uzimajući u obzir da nisu imali nijedan drugi izvor prihoda. Međutim, to se okončalo, nakon što je spasilačko udruženje iz Njujorka saznalo da slučaj nesrećne keruše i odlučilo da joj pomogne. Nađena je pregladnela, kako cvili za hranom i pokušavajući da održi svoje štence živima.

Pročitajte još: Pas Maksimus heroj: Iako slomljene noge, brinuo o majušnim štencima!

 Spasavanje Etel je trajalo nedeljama, ali kada su spasioci konačno uspeli da dođu do nje i štenaca, svi su spaseni i odvedeni na sigurno gde im je pružena nova šansa za bolji život.

nečuveno petfaceNoćna mora stalnog zlostavljanja je gotova i svi štenci su potpuno bezbedni, dok se Etel nanovo socijalizuje i oporavlja od dugogodišnjeg zlostavljanja.

Pročitajte još: Emotivan susret kuje sa štencima od kojih je bila odvojena

Svakoj gravidnoj keruši i onoj koja dobije štence je potrebno obezbediti dovoljno kalcijuma i fosfora. Pored toga i štenci u periodu razvoja treba da unose pravilan odnos ova dva elementa.

necuveno petface Ukoliko imate štence ili skotnu kerušu, obezbedite im suplement Di-calcium fosfat brenda Fortan kako bi ostali zdravi i kako bi se pravilno razvijali.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.