NEDELJA: Mladi modni dizajneri slikaju za kućne ljubimce Beograda!

Oni su umetnici, mali, veliki, ali pre svega veeeeliki ljubitelji životinja! Da se dve, naizgled nespojive ljubavi, mogu ujediniti dokazaće vam fenomenalna devojka Milena Čvorović i njeni drugari iz “Artyfashionparty” ateljea. Naime, dečije kreativne radionice u okviru njenog Ateljea biće deo naše šarene i neponovljive žurke za sve kućne ljubimce Beograda, u nedelju 8. februara u Delta City-ju.
Atelje Milene Čvorović “Artyfashionparty” će sa najmlađim posetiocima oslikavati marame za naše i vaše kućne ljubimce. Obzirom da je naš atelje “pet friendly” u okviru ovog programa upoznaćemo posetioce sa radom na našim dečijim kreativnim radionicama, kao i radionicama modnog dizajna za decu”, za Petface priča Milena.

royal pet beograd petface
Dakle, svi oni koji u nedelju budu deo našeg ROYAL PET-a, moći će potpuno besplatno da se upoznaju sa textl art tehnikom, osnovama modnog dizajna i sve to u svrsi ulepšavanja naših najvernijih prijatelja pasa. Naravno, moći će i da se oprobaju u početnim koracima ove umetnosti i to na licu mesta.
“Svi ljubimci koji budu posetili manifestaciju dobiće na poklon marame, koje će za njih specijalno oslikali naši mališani”, dodala je Milena.
royal pet beograd petface
Daaaakle, čuli ste, “Artyfashionparty” atelje će biti samo jedan od mnoštvo šarenih i zanimljivih sadržaja koje smo pripremili za vas i sve one koji žele da se druže sa nama u nedelju. Puno poklona, besplatnih paketića, hrane, druženja i još mnoooogo toga nas očekuje. Vidimo se u nedelju, 8. februara, a do tada se prijavite klikom na link >> ROYAL PET BEOGRAD <<