Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Psi ućebane dlake do neprepoznatljivosti sada dobijaju pomoć

Psi ućebane dlake do neprepoznatljivosti sada dobijaju pomoć

0
PODELI
neprepoznatljivosti petface

neprepoznatljivosti: Psi su čovečiji najbolji prijatelji već vekovima. Pružaju nam bezuslovnu ljubav i podršku i čak se „smeju“ sa nama usput. Kupujemo im igračke i poslastice i učinili bismo sve kako bismo se uverili da im je dobro sa nama. Međutim, ne vidi svako pse kao divne životinje što oni i jesu.

Pročitajte još: Napušteni pas je bio toliko ućeban da mu je noga bila zalepljena za uvo

Dva psa ućebanog i prljavog krzna pronađena su u gradu Mišn u Teksasu, a udruženje „Donjini psi“, neprofitna organizacija, odlučila je da im nesebično pomogne. Psima će biti potrebno četkanje i pranje koje će potrajati jer i ovolika ućebanost nije se sigurno desila preko noći.

neprepoznatljivosti petface U udruženju su videli da su psi veseli, ali dok se ne očetkaju i dok im se ne skrati suvišna dlaka, nemoguće je znati da li postoje neki medicinski problemi o kojima se dodatno treba postarati.

Pročitajte još: Čudesna transformacija ućebanog neuhranjenog psa

Dok se mi nadamo da će ova dva prelepa mezimca dobiti svu potrebnu negu, a zatim i divne vlasnike, nama je preostalo samo da brinemo o našim ljubimcima onako kako dolikuje. Da se ne bi desilo da i vaši ljubimci dođu do ovakve neprepoznatljivosti, potrebno je da ih redovno četkate.

To je sada i lakše uz brojne furminatore. Nije portebno da plaćate grumere, već se možete postarati o krznu svog mezimca sami. FoOlee furminator dolazi u tri veličine – S, M i L, te je pogodan ne samo za pse, već i za male glodare i mačke.

neprepoznatljivosti petface U zavisnosti od veličine vašeg ljubimca ćete odabrati i veličinu četke, a ako hoćete da budete moderni, možete sami izabrati i boju, odnosno dezen iste. Ne dozvolite da vaš ljubimac pati, već mu pružite redovnu i pravovremenu negu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.