Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET DOKAZANO: I mace mogu biti neraspoložene kao ljudi!

DOKAZANO: I mace mogu biti neraspoložene kao ljudi!

1
PODELI
mace mogu biti neraspoložene petface

I mace mogu biti neraspoložene kao ljudi – ne treba da čudi, bar ne one vlasnike koji znaju da su njihove ljubimice baš tako – mali ljudi!

Sećate se dana kada vama nije ni do čega, jednostavno ste neraspoloženi, sedite i gledate televiziju. Naučnici su dokazali da i mace mogu biti neraspoložene.

Ako se svakodnevno susrećete sa pojačanom agresivnošću, anksioznošču ili zanemarivanjem higijene vaše mačke, razumemo da ste uplašeni. Mačke koje, iz vama neobjašnjivih razloga, promene ćud i ponašaju se kao da su „podivljale“ sigurno imaju razlog za to! Uzroci ovih promena mogu biti mnogobrojni.

Mali trikovi: Kako naučiti macu da koristi SVOJ toalet?

Prvo morate razumeti da su mačke po prirodi predatori i sastavni deo njihovog ponašanja je umerena agresivnost. Međutim ako ste sigurni da je njeno ponašanje patološko, ako vas ujeda dok je milujete ili odbija igračke koje je do tada obožavala, nešto sigurno nije u redu!

Mentalni poremećaji mačke mogu se objasniti neodgovarajućom hranom koju jede! Hiperaktivnost i hiperosetljivost mogu biti uzrokovane supstancama na koje vaša maca nije tolerantna, a nalaze se u hrani. To mogu biti aditivi i konzervansi koji je čine razdražljivom i neraspoloženom. Osim što je intolerantna na ove materije, maca od njih može dobiti i alergije koje je kasnije teško lečiti.

Mačke su mesojedi, pa je verovatno hranite različitim vrstama mesa, koje sadrži ugljene-hidrate, ali zanemarujete činjenicu da njena jetra ima posebne potrebe! Jetra mačke ne može da metaboliše velike količine ugljenih-hidrata ili šećera iz različitih izvora, pa joj treba mala pomoć.

mace mogu biti neraspoložene petface

Ukoliko ste se pronašli u ovim redovima, naš predlog je – izmena menija! Vaša mačka je osetljiva i zahteva poseban tretman! Trainer Fitness cat line je vrsta hrane koja je lako svarljiva, koristi samo jedan izvor ugljenih-hidrata i ima nizak sadržaj glutena.

Probajte i vaša maca će ponovo postati prava maza! Obećavamo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.