Naslovna VESTI PSI Nikolina Pišek brine o preko 25 pasa i apeluje: „Udomite nekog. Vaš...

Nikolina Pišek brine o preko 25 pasa i apeluje: „Udomite nekog. Vaš najbolji prijatelj je samo poruku daleko od vas“!

3
PODELI
Nikolina Pišek petface

Nikolina Pišek je, bar za ljubitelje životinja, odavno poznata kao neko ko brine o napuštenim psima, udomljava ih, zbrinjava, hrani,.. I sama je vlasnica lajavih prijatelja, a sada je na svojoj Facebook stranici, kako kaže, po prvi put javnost upoznala o svojoj strasti da spašava odbačene!

– Želite li ovog psa? Od jučer imam upravo jednog takvog, promrzlog i gladnog, ostavljenog od vlasnika u Ugrinovcima, pored Beograda. Dosad vas nisam htjela maltretirati sa mojom pasijom da spašavam svijet i ispravljam krive rijeke, no kada broj pasa o kojima brineš bude veći od 25, tada je vrijeme da vam se obratim, napisala je Nikolina.

Pročitate još:
Poznati komičar samo jednim „tvitom“ spasio 650 napuštenih pasa!

Nikolina Pišek petface

I ne treba da čudi što su njeni profili na društvenim mrežama preepuni predivnih i dirljivih fotografija napuštenih pasa, kao i onih kojjima ona svakodnevno pomaže!

– Zato svima kažem – udomite neko malo nesretno biće. Možda ste upravo udomili svog četveronožnog anđela, napisala je Nikolina na jednoj fotografiji, baš ispod Elizabeth Taylor 🙂

Danas je imala jedinstvenu poruku za sve one koji žele novog prijatelja!

Nikolina Pišek petface

– Vaš najbolji prijatelj je samo poruku daleko od vas. Javite mi se u inbox, i ja ću vas kontaktirati.
Ne samo da ćete njima pružiti divan dom i da će vas obožavati do posljednjeg daha, nego ćete i osloboditi mjesto za neku drugu mukicu s ulice i pokloniti joj život, rekla je ona.

Pročitate još:
Instagram profil posvećen PSIMA: Glumac Tom Hardi obožava pse!

Sa porukom da veruje u sve ljude dobre volje, Nikolina Pišek je još jednom pokazala da je veliki ljubitelj životinja i dala primer svima nama kako treba da postpuimo sa onima koji nemaju sreće da ove hladne i kišne dane dočekaju u toplim domovima1

Dakle, ukoliko želite četvoronožnog cimera, pišite u inbox stranice Nikolina Pišek, a ona će vam u kolažu „svojih“ pasa predstaviti one, među kojima se krije možda baš vaš ljubimac!

Foto: Facebook

3 KOMENTARA

  1. Lepa voditeljka Nikolina Pisek ne krije svoju bezgranicnu ljubav prema zivotinjama a iako pomaze nezbrinutim psima vec godinama, retko kada to istice osim u slucajevima kada smatra da ce biti od pomoci zivotinjama.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.