Naslovna VESTI PSI NASILJE U NIŠU: Štene bacili u Nišavu, udarajući je kamenom u glavu!

NASILJE U NIŠU: Štene bacili u Nišavu, udarajući je kamenom u glavu!

0
PODELI

Nasilju nad životinjama nikada kraja. Ovoga puta, tužne vesti stižu iz Niša. Vrlo tužne, jer priča počinje i završava se stradanjem potpuno nedužnog bića, bačenog u ledenu Nišavu.

Kako su naveli očevici, maloletni Romi su do bedema Nišave, na povocu doveli ženku šteneta, koja je imala tek četiri i po meseca. Sa povocem su je spustili u hladnu Nišavu i pokušavali da je udave, tako što su je udarali kamenjem u glavu. Mlada ženkica je pokušavala da se spasi, grebala da izađe uz bedem, ali oni su nastavili sa udarcima.

Pročitajte još: JEZIVO NASILJE U ČAČKU: Muji, psu deke Vidosava, odsekli obe zadnje noge!

nišavu petfaceJedan od prolaznika ih je oterao, ali su i njega napali. Mnogi su komentarisali i hrabrost ovog čoveka jer ipak pokušao da spasi ovu preslatku, crnu ženkicu, stavljajući svoj život u opasnost. Kada su je izvukli, nepomično je ležala. Policija je izašla na teren, napravila zapisnik, javni tužilac je obavešten.

Pročitajte još: NEZAPAMĆENO NASILJE U KRALJEVU: Pas Brundo bačen sa trećeg sprata!

nišavu petfaceŠtene se sa frakturama lobanje, krvarenjem i hipotrermijom, do poslednjeg daha borilo za život. Nažalost, ova malena nije uspela da preživi. Na slici, pre nego što je bezizlazno iložena teroru, vidi se da je bila umiljata i mirna.

Iako je ništa neće vratiti, krajnje je vreme stati problemu nasilja nad životinjama, jer su ovakve situacije nedopustive.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.