Naslovna VESTI PSI Nisu joj dali u stan sa psima. Ona odlučila – živećemo svi...

Nisu joj dali u stan sa psima. Ona odlučila – živećemo svi u automobilu!

2
PODELI
zivi u autu sa psima petface

Kada je ostala „bez prebijene pare“, mogla je da prihvati ponudu socijalnog – da uđe u smeštaj, ali bez pasa. Njen odgovor je bio vrlo koncizan – „nema šanse, ostajemo u automobilu“!
Naime, priča o ovoj neverovatnoj ženi vraća nas nekoliko meseci unazad. Hilari Barovs je 8 godina radila kao profesor engleskog jezika u nekoliko zemalja Evrope. Sa punih 57 godina, odlučila je da se vrati u svoj rodni grad i nastavi tu život, jer joj godine više nisu dozvoljavale toliko dinamičan život. Tri pune nedelje tražila je posao u gradiću Kent, međutim nije uspevala da ga nađe. Ušteđevina koju je imala joj je ponestajala, tako da se obratila socijalnoj službi za pomoć. Oni su joj ponudili smeštaj za ugrožene, ali pod uslovom da tamo ode bez svoja dva psa. Hilari je izričito odbila uz reči „Ne dolazi u obzir“!
zivi u autu sa psima petface
Osmogodišnja Rubi i pet godina star Kleo spašeni su u Španiji, i od tog trenutka nikada se nisu razdvojili od svoje Hilari. Kako prenosi „Miror“, ona tako već 4 meseca sa njima živi u svom 20 godina starom automobilu!
Hilari je parkirala automobil na javnom parkingu i to je njena trenutna adresa. U blizini se nalazi javni toalet koji može da koristi, a zaposleni na parkingu joj donose hranu za pse.
zivi u autu sa psima petface
– U blizini je i Mekdonalds pa tamo često odem da napunim telefon i lap top, tako da mogu da nastavim da tražim posao. Do sada sam se prijavila na nekoliko oglasa, ali me niko nije shvatio ozbiljno jer živim u automobilu sa psima.
Prema njenim rečima, nije lako. Za sebe obezbedi samo jedan obrok dnevno, jer kako kaže „mora da sačuva hranu za pse“.
Ova priča obišla je svet, pa su se ljudi sa svih strana skupili kako bi joj pomogli. Do sada su skupili već neku svotu novca, kako bi mogli da joj iznajme stan, donose joj hranu, odeću,..
zivi u autu sa psima petface
– Neizmerno sam im zahvalna. Nadam se da ćemo se sledeći put sresti u mom novom domu, gde će nam društvo praviti i moja dva psa, nasmejana je bila Hilari.
KAKVA PRIČA!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.