NJIHOVA LJUBAV JE BESPLATNA: Uzmite je u subotu u Novom Sadu!

Lusi, Gvozden, Arsenije,… „Ostavljen, jer je slep“, „Bačen na najlon pijaci“… Nebrojano mnogo je tužnih sudbina pasa i maca u našoj državi, i možda se upravo jedna takva dešava u ovom trenutku. Odgovornost je čovekova – sterilizaciju ljubimaca odbacuju, a kada im dosade jednostavno ih izbace na ulicu. Sa druge strane, mnogo je pojedinaca, Udruženja, grupa,..koje takve odbačene ljubimce pronalaze u najgorim stanjima, spašavaju im živote i pokušavaju da „poprave“ ono što je čovekova ruka učinila.
Upravo jedno takvo je i novosadsko Udruženje SPANS! Ovo nevladino i neprofitno Udruženje osnovano je zarad ostvarivanja ciljeva u oblasti: borba za pravo na prirodna prava životinja i zaštita svih životinja pogotovo napuštenih pasa i mačaka.
spans novi sad petface
“Ciljevi Udruženju su: sprečavanje nehumanog odnosa prema životinjama, edukacija o pravoj prirodi životinja kao stvorenjima koja osećaju bol, patnju, strah, radost… Potom, zbrinjavanje napuštenih životinja, pružanje pomoći, lečenje i nega bolesnih i povređenih životinja, sterilizacije i vakcinacije pasa i mačaka sa ulice, podnošenje krivičnih prijava protiv lica koja zlostavljaju ili nesavesno brinu o životinjama..”, rekli su iz SANS-a!
Ni sami ne znaju koliko su života spasili, koliko su pasa izvukli iz sigurne smrti, maca spasili iz nedaća. Nije im teško nikada, jer svaki život oni vrednuju isto! Sada u njihovom “krilu” sedi nekoliko pasa I maca koji čekaju svoje prave vlasnike, one koji će ih voleti, brinuti o njima, kojima će oni ulepšavati dane I deliti besplatnu ljubav. Ukoliko želite da ovog meseca baš vi u kuću unesete RADOST I SREĆU koja je neopisiva, mi ćemo ispunit vašu želju.
spans novi sad petface
28.marta drugari iz novosadskog Udruženja SPANS će biti deo našeg ROYAL PET-a! U Šoping centru BIG koji će te subote biti JEDINI PET FRIENDLY ŠOPING CENTAR U SRBIJI organizujemo najveće pet okupljanje svih životinjskih vrsta, bez obzira na rasu, veličinu, boju,…
SVE JE POTPUNO BESPLATNO I učešće I psi I mace koje ćete moći da udomite, zato ne propustite priliku, dođite da se družimo I zabavimo na njihov dan! 😀

PRIJAVITE SVOJE LJUBIMCE NA LINKU ROYAL PET NOVI SAD!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0