Naslovna VESTI PSI Novčana nagrada za onog ko prepozna LICA SA SNIMKA, koja su ukrala...

Novčana nagrada za onog ko prepozna LICA SA SNIMKA, koja su ukrala psa Lesija!

0
PODELI

Novčana nagrada nudi se onom ko prepozna osobe, vlasnika automobila ili dostavi bilo koju informaciju o licima koji su ukrali psa Lesija! Krađa se dogodila u beogradskom naselju Braća Jerković, a do snimka su došli volonteri Pokreta “Levijatan“.

Nudimo novčanu nagradu za informaciju o ovom vozilu ili ovim licima. Mi ćemo podneti krivičnu prijavu, ali vi delite da izvršimo pritisak, napisali su!

Vladimir Davidov (77) preminuo od infarkta, nakon što nije uspeo da pronađe svog ukradenog psa!

Lesi je, prema njihovim rečima, divan pas o kome su se svi stanari brinuli. U pitanju su tri zgrade u naselju Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 57 a, b i c, a snimak su upravo dostavili oni, koji su o Lesijui brinuli!

Novčana nagrada petface

Tri, četiri momka, u belom reno kliju, oko 2002. godišta, registarskih oznaka BG to imamo definitivno. Imamo još jako puno materijala i slika i dokaza, ali FB nam ne dozvoljava više od ovog da okačimo, dodali su oni.

Inače ono što je najzanimljvije u ovom slučaju je činjenica da Lesi nije PRVI PUT UKRADEN! Zpravo, četvrti put ga otimaju i odnose na dan Svetog Savet, 27. januara oko ponoći!

Prvi put ga je drugarica komšinice pronašla u Leštanima. Organizovale su se brzo i otišle po psa, koji i jeste bio Lesi. Drugi put pas je pronađen u Vrčinu, jer je isto prijatelj koji je znao za Lesija, javio i komšija je otišao po njega i vratio ga. Snimak treće otmice, koja se desila 27. oktobra 2017. godine, na Sv. Petku oko 00.30h, pokazao je da je pas na silu odveden. Trojica mladića su došla reno kliom belim i maltretirali ga šokerom, a potom strpali u gepek. Pas od tada nije bio dva i po meseca kod nas. Tražili smo ga, ali bezuspešno, jer nismo imali tablice automobila, nisu se videla na snimku. Lesi se sam vratio posle dva i po meseca na Badnji dan, objasnile su komšije koje sve vreme brinu o Lesiju!

Susret sa ukradenim psom kod ovog čoveka je izazvao BURU EMOCIJA!

Inače, pored ove zgrade pronađeni su i otrovi, koji nisu štetni samo po pse, već i po decu ali i odrasle!

Lesi je pas o kome su brinule komšije iz pomenutog blika zgrada. Na sastanku kućnog saveta izglasano je da Lesi ostane ispred zgrade, da mu se napravi kućica i da se redovno hrani i neguje! Kako kažu, svi ga obožavaju, jer je umiljat, fin i nikada nikoga nije povredio!

Inače, pas je čipovan, a broj čipa je: 688050000427050!

Podelite snimke, kako bi se Lesi ponovo vratio kući!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.