NOVI SAD: Deca u subotu besplatno crtaju KUĆNE LJUBIMCE!

Mala deca veliki kreativci. Tako bismo mogli da opišemo mališane čiji talenti trenutno krase “Art Mediju” iz Novog Sada! Kurs fotografije, kurs slikanja na svili, kreativna radionica i škola slikanja i crtanja za decu i odrasle su samo neki od sadržaja koje možete pronaći u ovom novosadskom kutku.
“Art Media” je galerija slika i otvoreni slikarski atelje, akademske slikarke Đuric Aleksandre, a nama će pripasti čast da ih u subotu ugostimo u našem kraljevskom ambijentu! Naime, mališani iz škole crtanja biće sa nama na novosadskom ROYAL PET-u, a neumorno će crtati vaše ali i svoje kućne ljubimce. Dakle, svi oni koji žele da kući ponesu BESPLATNI portret svog ljubimca mogu to učiniti tako što će doći u novosadski Šoping centar BIG i pozirati ispred štafelaja ovih kreativaca!

deca crtaju kucne ljubimce petface

Foto: Art Media

Dakle, sve ste čuli. Obzirom da je I samo učešće na našem IZBORU ZA KRALJEVSKOG LJUBIMCA NOVOG SADA – BESPLATNO nemate razloga da u subotu ne budete deo ove čarolije. Ponavljamo – pravo učešća imaju SVE VRSTE kućnih ljubimaca – I psi I mačke I kunići, hrčci, papagaji,… I bez obzira da li su mešanci ili rasni ljubimci. Za sve ima mesta na našoj žurci. Poslednje pripreme su u toku, tako da se vidimooooo u subotu od 11h!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0