NOVI SAD: Dobila nagradu od 5.000 dinara, pa podelila sa Udruženjem i napuštenim životinjama!

„Svoju nagradu ću podeliti sa Udruženjem SPANS jer se borimo za isti cilj – odgovorno vlasništvo i smanjenje broja gladnih i napuštenih životinja“. Ovako je glasila poruka Tanje Janjić, vlasnice Ciska jednog od tri novosadska finalista ROYAL PET-a. I upravo zbog ovakvih priča smatramo da je naša mislija ispunjena! Dobro druženje, iskrena prijateljstva, pomaganje nemoćnima, gladnima,.. i jednostavno ulepšati im svaki trenutak – misija u koju je ROYAL karavan krenuo pre dve godine.
Naše druženje u novosadskom šoping centru BIG okupio je veliki broj upravo onih vlasnika i kućnih ljubimaca koji su želeli da se druže i zabave, da dobiju poklone, zaljube i pokažu da nema razlike među životinjama. Mešanci ili oni sa pedigreom – od prvog trenuka je bilo jasno da se razlika među njima ne pravi.
royal pet novi sad petface
Ovo je pokazao i Cisko šestonedeljni bernardinac, koji je svoj nagradni vaučer od 5.000 dinara podelio sa napuštenim životinjama o kojima brinu SPANS-ovci. Tako smo sa ovogodišnjeg novosadskog druženja svi otišli kući sa osmehom i punim srcima i željom da se vidimo i sledeće godine u istoj atmosferi.
Iskoristite priliku i glasajte za kraljevske kandidate, jer još troje njih ide u finale. Oni su na linku ROYAL PET NOVI SAD!