Naslovna VESTI PSI NOVI UŽAS U ALEKSINCU: Ženka nemačkog ovčara vezana i bačena u šaht!

NOVI UŽAS U ALEKSINCU: Ženka nemačkog ovčara vezana i bačena u šaht!

1
PODELI
zenka nemackog ovcara vezana petface

Nakon što je Aleksinac ljubiteljima životinja postao poznat po mladićima koji su 8.oktobra, vezali psa za prikolicu i vukli ga po asflatu, činilo se da se ništa gore i stravičnije od ovoga nije moglo desiti. Ipak, danas nam iz ovog grada na jugu Srbije stiže još jedna „crna“ vest.
Naime, ženka nemačkog ovčara dva dana je provela u šahti, vezana lancima! Kako je napisala na svom Facebook profilu, Dragana Penić, sve se odigralo u blizini motela „Istanbul“, na parkingu, pored auto-puta.
„Tu je provela dva dana, dok je danas po dojavi nisu oslobodili Srđan i Ana. Pas je vezan sa nekoliko lanaca i žica, bezuspešno pokušavao da se oslobodi i izađe iz šahte dva dana. Vidno je istraumirana, preplašena, mršava i puna rana. U pitanju je ženka nemačkog ovčara, starosti oko 3-4 godine, potpuno nesocijalizovana, sa velikim tragom od lanca na vratu“, napisala je Dragana, objavivši i fotografije ovog nesrećnog psa.
zenka nemackog ovcara vezana petface

Devojčica je, prema Draganinim rečima, dobila ime Ciara, a u toku sutrašnjeg dana saznaće se i njeno trenutno zdravstveno stanje.
„Molim sve koji imaju bilo kakvu informaciju o tome ko je psa vezao i ostavio u šahti na parkingu auto-puta u blizini motela “Istanbul” da se javi…kako bi se monstrumima koji se ovako ophode prema živim bićima stalo na put“, napisala je Dragana.
Osim HITNIH INFORMACIJA o ljudima koji su ovo učinili Ciari, Dragana apeluje i na pomoć ljudi dobre volje oko troškova lečenja i kupovine hrane.
Za sve dodatne informacije javite se Dragani Penić na njenom Facebook profilu.

Foto: Facebook Dragana Penic

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.