Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NEKA NAJBOLJI POBEDI: Počinje izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA

NEKA NAJBOLJI POBEDI: Počinje izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA

1
PODELI
NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA petface

NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA: Utisci sa novogodišnjeg druženja Deda Mraza sa ljubimcima u Kragujevcu, već su se odavno slegli. Redosled fotografija u albumu već znate napamet, a video ste pregledali više od 10 puta. Sada je red da se spremite za glasanje, jer upravo kreće izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA.

Pročitajte još; POKLONI & OSMESI: Deda Mraz je oduševio preko 240 ljubimaca u Kragujevcu

Kao što smo i obećali – čim se okončao izbor za novogodišnju beogradsku PETFACU, krenuli smo u nove avanture sa vašim ljubimcima. Naime, upravo počinje  izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA, koji će trajati sve do 21. janura. Do tog datuma, čak 131 ljubimac biće u prilici da se nadmeće za ovu prestižnu titulu.

NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA petface

Kao i uvek, u naaaajšarenijem albumu preovladavaju psi, a oni su ujedno bili i najveseliji na našem druženju u šoping centru Kragujevac Plaza. Zatim, u albmu se nalaze 4 krznene lepotice, koje, skoro pa stidljivo poziraju iz krila svojih vlasnika. U našem prestižnom izboru učestvovaće i tri kunića, dve kornjače i jedan papagaj. Svi oni samouvereno poziraju, neki sa osmehom, a neki sa zagonetnim pogledom. Šarena ekipa zaista, a nećemo preterati ukoliko kažemo da je baš svaki ljubimac šarmantan i mio i da zaslužuje da na glavu stavi pobedničku tijaru.

NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA petface

Sve jedinstvene fotografije smo postavili u aplikaciju u album, koji nosi naziv NOVOGODIŠNJA PETFACA KRAGUJEVCA. Ovaj album se nalazi na Facebook stranici Ljubimci su zakon. Dakle, više od tri nedelje, vi ćete biti u prilici da glasate, tako da je vremena i više nego dovoljno da izaberete onog sa najviše stila, šarma i uglađenosti –NOVOGODIŠNJU PETFACU KRAGUJEVCA. Pobednika, pored laskavog priznanja očekuju i armije obožavatelja, paparazi, ali i vredne nagrade, koje je omogućio naš Natural Trainer. Pored toga, pobednik će sa ostalim PETAFACA, učestvovati u trci za PETFACU Srbije. Nakon toga, sigurni smo, za njega više ništa neće biti isto.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.