Naslovna VESTI ISTRAŽIVALI SMO: Kakva je simbolika novogodišnjih ukrasa u obliku životinja?

ISTRAŽIVALI SMO: Kakva je simbolika novogodišnjih ukrasa u obliku životinja?

0
PODELI
novogodišnji ukrasi u obliku životinja petface

novogodišnji ukrasi u obliku životinja: Samo 24 sata nas deli od najluđe, novogodišnje noći. Shodno tome, pretpostavljamo da se u svakom domu nalazi jedna divna, šarena, prelepo okićena jelka. Svi ti ukrasi koji se nalaze na njoj i daju joj taj glamurozan izgled, zapravo imaju svoju “istoriju”. Za neke od njih je vrlo verovatno da znate ili makar naslućujete šta bi mogle označavati, ali zato ćete za neke to sigurno saznati tek u ovom tekstu.

novogodišnji ukrasi u obliku životinja petface

Pročitajte još: SIMBOLIKA USKRŠNJEG ZEKE: On je simbol sreće i ne služi kao poklon!

PTICA je jedan od najčešćih ukrasa na granama božićnih jelki, a upravo ona simbolizuje sreću i dobre vesti.

novogodišnji ukrasi u obliku životinja petfaceČuvena božićna BELA GOLUBICA je simbol čistoće i mira. Još jedan prepoznatljiv ukras je onaj u obliku JELENA, a njime je uobličena brzina i napredak.

MAČKE kao novogodišnji ukrasi simbol su privlačenja pažnje i novca, dok je PAS simbol vernog prijateljstva i savezništva.

Ako među ukrasima imate i one u obliku KRAVE možda će vas iznenaditi podatak da ipak ne simbolišu uživanje u čokoladi. One zapravo predstavljaju ostvarenje želja i ugodan život.

novogodišnji ukrasi u obliku životinja petface

Ukoliko ste posvećeni i odani u odnosu sa drugim ljudima, okitite jelku OVČICAMA. Mudrost i inteligencija, kažu, leži u SOVI, a nada i sigurnost u ZECU. Gurmanima predlažemo da nabave što više ukrasa u obliku RIBE jer je ona simbol bogate trpeze.

Možda ste očekivali da će umesto ribe tu ulogu nositi SVINJA, ona je zapravo simbol bogatstva i sreće.

I za kraj obavezno okačite bar po jedan ukras u obliku RODE i ŽABE i slobodno ih stavite jedan do drugog, jer roda simbolizuje plodnost, a žaba poslovni uspeh pa joj ovde ne preti nikakva opasnost.

novogodišnji ukrasi u obliku životinja petface

Sada kada znate simboliku ukrasa u obliku životinja bilo bi lepo da nabavite makar po jedan od navedenih i tako privučete energiju koja ih okružuje i prizovete svu tu simboliku u svoj život.

SREĆNI PRAZNICI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.