NOVOSAĐANI: U subotu NAJVEĆE okupljanje SVIH kućnih ljubimaca! DOLAZITE?

Proleće je stiglo, a šarenilo kojim grad sada odiše ne može se zameniti ničim. Ako njemu dodamo i osmehe, divno raspoloženje i zadvoljstvo naših najboljih četvoronožnih prijatelja, onda nam zaista ništa ne može pokvariti dan. I upravo zbog vašeg, ali pre svega njihovog osmeha, ove subote organizovali smo veliko, kraljevsko druženje SVIH KUĆNIH LJUBIMACA!
royal pet petface
Kažu da dobre stvari ne treba menjati, stoga vas i u Novom Sadu – nakon Subotice, Šapca, Kraljeva, Niša, Čačka I Beograda – očekuje luda žurka, puno ukusnih poklona, zabava bez granica i mnooogo ljubavi. A pre svega tu je mogućnost da SAMO OVE SUBOTE sa svojim šašavim, nestrpljivim, šarmantnim, velikim i malim ljubimcem možete da posetite novosadski šoping centar BIG. Dobro ste čuli, sa ljubimcem na povocu, u transporteru, kavezu ili u ruci došetajte do BIG-a, uživajte u celodnevnim sadržajima koje smo pripremili kako za njih, tako i za našu dečicu! Kreativne radionice, edukativni sadržaji i puno šarenih poklona čeka one najmlađe Novosađane, a četvoronožni sugrađani biće u centru dešavanja od 15 časova. Tada, u punoj sjaju i glamuru počinje naš izbor za kraljevskog ljubimca Novog Sada!
Ovo je subota posvećena kućnim ljubimcima svih vrsta, boja, veličina i karaktera. Ovo je subota koja donosi mnogo lepog za naše drage pse, mace, kuniće, činčile i sve one životinje koje ste vi, dragi naši Novosađani spasili, udomili i koje volite.
Zato, spremajte uvojke, vežbajte trikove I u subotu pravac BIG šoping centar na celodnevno druženje!

PRIJAVA NA ROYAL PET NOVI SAD