Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET SUBOTA: Letnja oaza za sve kućne ljubimce – rashladimo se zajedno!

SUBOTA: Letnja oaza za sve kućne ljubimce – rashladimo se zajedno!

0
PODELI
oaza za sve kućne ljubimce petface

Kada bismo vas pitali kako zamišljate da izgleda jedna oaza za sve kućne ljubimce sigurni smo da bi ona sadržala nekoliko elemenata: puno poklona, dobre atmosfere, muzike, titula, ukusne hrane I pre svega KLIMATIZOVANOG PROSTORA. Ukoliko su ovo elementi I vašeg “pet puzzle”-a, onda imamo radosnu vest za vas!

25.jul, Delta City, Pet Party – prava I jedina letnja oaza za sve kućne ljubimce Beograda! Možemo vam reći da je sve spremno, a prijavljenih učesnika je više nego obično. Jer, svima je jasno – kada već danima ne izlaze sa ljubimcima, usled velikih vrućina, OVO će biti pravo mesto za njih.

oaza za sve kućne ljubimce petface

Počela je I poslednja nedelja pred ovaj veliki, tačnije najveći događaj u svetu kućnih ljubimaca. Hedonizam namenjen isključivo četvoronožnim posetiocima Delta City-ja priprema se uveliko, a ono što nas očekuje 25. jula malo je reći je fantastično.

Ono što I ovog puta žemo da vam kažemo je da je sve potpuno besplatno, i učešće, i prijavljivanje, i nagrade koje se dobijaju. Znamo da nisu prioritet ali nije na odmet da kažemo šta će dobiti svi koji 25. jula budu deo našeg Pet Party-ja.

Svaki ljubimac koji dođe već na samom ulazu dobija svoj paketić – ukusan i mirišljav. Dalje,…za one koji se sa nama igraju mesecima unazad i učestvuju u Izboru za najelegantnijeg ljubimca Srbije pripremili smo i dodatne poklončiće. Svako od finalista, a ukupno ih ima 25, dobija poseban ukusan paket Natural Trainer hrane kako bi se adekvatno zasladio i bio nagrađen za svoj trud.

oaza za sve kućne ljubimce petface

Dobro znate da će od njih 25 samo jedan pas, jedna maca i jedna sitna životinjica od 25. jula nositi titulu NAJELEGANTNIJEG a upravo će oni kući otići sa još jednim poklonom.

Ne brinite, ukoliko za naš PET PARTY tek sada čujete, i za vas smo pripremili nagrade i priliku da se pokažete pred žirijem. I to u velikoj reviji svih ljubimaca. Najsrećnijih 15 okitiće se novim titulama, a osim nje kući će poneti JOŠ JEDAN poklon!

Mi smo se već odavno zabrojali kada su pokloni u pitanju, a mislimo da je već dovoljno razloga da se odmah nakon ovog tektsa prijavite za najveću pet žurku u Srbiji!

Prijava na

PET PARTY 2015!

Vidimo seeeee!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.