Naslovna VESTI PSI TINA: Rekli su nam da odustanemo od njega, a on nas je...

TINA: Rekli su nam da odustanemo od njega, a on nas je samo pogledao!

0
PODELI
odustanemo petface

– Tog dana su nam javili da je pas udaren automobilom. Vozač je naravno samo produžio dalje! Odmah smo ga prevezli do veterinara, koji je rekao da je u jako lošem stanju. Od tog trenutka je počela borba za njegov život, ovako nam priču o nesrećnom psu započinje Tina iz Kragujevca!

Pas je potpuno bio ohlađen, temperatura tela mu je bila preniska! Dobio je infuziju, neophodnu terapiju i ostao je u stacionaru, kod veterinara! Kako nam Tina kaže, bilo je pitanje da li će preživeti do narednog jutra!

odustanemo petface

– Na sreću je izgurao noć. Dobio je ime Žuća. Njegovo stanje je jos uvek delikatno i neizvesno, rana je pod jakom upaloma, a zbog velikog gubitka krvi još uvek je slab da bi se obavljala bilo koja hiruška intervencija. Zglob kolena je zahvaćen infekcijom i sada kreće borba da se spasi noga ako je moguće, kaže nam Tina.

Pročitajte još:
KRAGUJEVAC: Zlatu je udarilo 5 automobila u nizu i nijedan nije stao! HITNO treba našu pomoć!

Seća se Tina tog drhtavog glasa veterinara koji im je saopštio da će biti vrlo teško!

odustanemo petface

– Pomislili smo – kako da odustanemo od njega kada nas je tako gledao, pogledom punim poverenja i nade da ćemo mu pomoći, priča Tina!

odustanemo petface

Žućino lečenje je već sada skupo, a tek će biti! Zato je Tina sa svojim prijateljima iz kragujevačkog Udruženja „Crvena šapica“ apelovala na sve da im pomognu.

Pročitajte još:
Vučkova sudbina: Udario ga je automobil, pao je u komu, ali zahvaljujući OVIM LJUDIMA on je živ!

– Molimo vas, pomozite nam kako bismo mi mogli da pomognemo njemu! Ako ste u mogućnosti i želite da nam pomognete donacije možete uplatiti na

odustanemo petface

žiro-račun broj: 160-419759-53,

sa naznakom: za Žućino lečenje,

Primalac: Udruženje za zaštitu životinja Šumadijskog regiona ”Crvena šapa”, Kragujevac

Pas nema čip, pa su ovi humani Kragujevčani molili da ukoliko neko prepozna Žuću ili zna nekoga ko traži psa sličnog izgleda, da im se javi u inbox Facebook stranice!

POMOZIMO ŽUĆI, ON JE BORAC!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.