Naslovna VESTI MAČKE Kako je oglas devojčice Une uzburkao Internet: “ZOVE SE BOLE, MIRIŠE NA...

Kako je oglas devojčice Une uzburkao Internet: “ZOVE SE BOLE, MIRIŠE NA LIMUN I NEMA NIKOG OSIM MENE”!

4
oglas dečaka petface

Mačak Bole, star osam meseci podigao je pravu prašinu kada je nestao negde u Taš-u u Smederevskoj Palanci. Na društvenoj mreži Tviter objavljena je njegova fotografija, uz opis, koji je napisao vlasnik mačka – devojčica stara svega sedam godina!

– Zove se Bole. Nestao na Tašu. Ako ste videli ili našli mog Boleta, ja imam 7 godina, Bole ima 8 meseci, žute boje, žutu ogrlicu i miriše na Limun. Nema nikoga osim mene, vratite mi osmeh na lice, napisala je devojčica uz broj telefona na kraju oglasa.

oglas dečaka petface

I ne čudi što je oglas ove mališanke za samo nekoliko sati šerovan hiljade i hiljade puta, jer niko nije ostao imun na apel!

PRETUŽNI MALIŠAN: Dečijim rukopisom napisao oglas, oblepio bandere i moli da mu pomognemo da nađe psa Lokija!

I kako obično biva, kad smo složni možemo sve – tako je i Bole uz pomoć svih koji su objavili ovaj oglas – PRONAĐEN!

oglas dečaka petface

Kako se ispostavilo, posle dva dana lutanja, Boleta su pronaši zaposleni u jednoj prodavnici, koji su ga prepoznali i potom kontaktirali porodicu njegove sedmogodišnje drugarice.

SKANDALOZNI OGLAS U KOMŠILUKU: Iznajmljujem dvogodišnjeg ši cua, na vikend ili dva!

oglas dečaka petface

Tako je – kada se složimo – zaista možemo sve! Nadamo se da su drugari sada zajedno u toplom zagrljaju!

Izvor: Blic
Foto: Twitter, Facebook

4 KOMENTARA

  1. Demantujem owu west , niti je Beograd , niti je TAS MAJDAN u Beogradu , niti se radi o dečaku wec o dewojcici sedam godina i mačak Bole je nadjem u marketu DIMA odakle su nas obavestili da ga cuwaj u i da dodjemo po njega! ! !

    • Draga Marta, hvala na informacijama. Vets smo preneli, nismo znali ove činjenice. Svakako smo prepravili u našem tekstu. Srećno sa macom!

  2. Stvarno su novinari čudo kad ne provere informacije koje plasiraju kao istinu… Inače je mačak po imenu Bole nestao u Smederevskoj Palanci u naselju Tašmajdan(gle čuda Taš postoji i u neko drugom gradu sem Beograda!?), takođe je i neistina da ga je tražio dečak već devojčica po imenu Una… Jedina istina je ime mačka i to da ga je našao i sačuvao radnik prodavnice Dima(koja se takođe nalazi u Smederevskoj Palanci…). Savet novinarima da provere informacije pre izbacivanja čkanka. Neka vam uzor ne budu neke Barbare, već renomirani novinari(verovali ili ne, još uvek postoje…)…

    • Nema potrebe za teškim rečima, želeli smo da prenesemo lepu vest. Kao što smo i potpisali, vest smo preneli sa Blica i stvarno nikako nismo mogli da znamo ove ifnormacije. Lepo bi bilo da nam ljudski pošaljete informacije koje ste nam i poslali, hvala svakako. Ispravili smo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.