Naslovna VESTI PSI OKRUTNOST BEZ GRANICA: Novorođeno kuče bacili na ulicu, da ga zgaze kola!...

OKRUTNOST BEZ GRANICA: Novorođeno kuče bacili na ulicu, da ga zgaze kola! (VIDEO)

1
okrutnost bez granica petface

Džoj je bio tek novorođeno kuče kojeg je na sred puta pronašla jedna organizacija za zaštitu životinja u Rumuniji. Bio je nemilosrdno bačen na put, a nije još ni progledao. Niko nije verovao da će ovo kuče uspeti da se oporavi i da izraste u lepog psa.

Pošto je Džon tek rođen, bio je slep, gluv i bez zuba. Povrh svega, patio je od hipotermije. Njegovi spasioci su ga hranili na cucli i bili su iz njega, nisu pogleda skidali sa njega samo kako bi bili sigurni da je na toplom i da je u dobrom zdravstvenom stanju.

PROČITAJTE I:

OTROVAN PAS KALUĐERICA: Vlasnik tvrdi da je to peti pas po redu, stradao od istog trovača! (VIDEO)

Velika borba za život ovog psa, neprestana nega dovela je do čuda, da Džoj živne i postane razdraganije kuče nego što je bio. Dok je sklonište oglašavalo psa za udomljavanje na Fejsbuk stranici, Džoj je uživao u ljubavi i pažnji koju je primao od svih u skloništu.

Naredna četiri meseca, Džoj je obasipan ćebićima, igračkama i drugim poklonima. Njegova omiljena igračkica je plišani beli tigar, kojeg uvek drži uz sebe. Džoj se upoznao sa svim psima u skloništu i uživa u druženju i igri.

Jedan par Elena i Rikardo iz holandije doputovali su u Rumuniju i usvojili ovo kuče. Džoj je srećan u novom domu, prosto ne zna šta će sa svom tom ljubavlju koju ima oko sebe.

PREDIVNOOOO!

petface viber

1 KOMENTAR

  1. Isti moj cuko ,a ovi mali psi su jako pametni,i drago mi je što se ovako lijepo završilo,jer ovaj mali psi je to zaslužio.😍😍😍

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.