Naslovna VESTI PSI FILMSKA PRIČA IZ BEOGRADA: Muž joj je rekao da bira – ON...

FILMSKA PRIČA IZ BEOGRADA: Muž joj je rekao da bira – ON ILI PAS, ona je izabrala psa, pa upoznala LJUBAV ŽIVOTA!

1
ON ILI PAS petface

Iz samog naslova, jasno vam je da se radi o nesvakidašnjoj priči, koja bi sasvim regularno mogla postati scenario jednog romantičnog filma 🙂 Vodi nas do porodice Fistrić, a vraća nekoliko godina unazad.

Naime, Stefani je tada bila u braku u kom je nažalost izgubila bebu na putu. Tada joj je prijatelj poklonio psa, kako bi uz najbolje društvo lakše prebolela ovu tragediju. Znao je da psi imaju “isceliteljske moći” i da će uz njega, Stefani ponovo biti ona stara. Međutim, ono što niko nije očekivao je da će njen tadašnji suprug postaviti ultimatum – iz njihovog doma odlazi ILI ON ILI PAS!

ON ILI PAS petface

-Postavio mi je ultimatum – on ili pas. Ostavila sam ga, izabrala sam psa, a muž je bez pozdrava otišao iz našeg doma, seća se Stefani i priča za naš portal!

Iako joj se to nije tada činilo tako – ovo je bila – kako nam kaže – najbolja odluka 😉

Devojka raskinula veridbu, jer je njen budući suprug zahtevao da se reši psa!

Ispostavilo se da je to nešto najbolje što je moglo da mi se dogodi. Naime, tri godine kasnije šetajući TOG MOG PSA, Akija, on je zastao da se poigra sa najdivnijom ženkom na svetu i tada sam upoznala njenog predivnog vlasnika! I stvarno je tako sve počelo, kroz smeh nam priča ova divna devojka!

ON ILI PAS petface

Od tog dana prošlo je godinu i osam meseci, a Stefani je u međuvremenu ostvarila blizak kontakt sa Markom – TIM VLASNIKOM 😉

GENIJALNO: Devojka mu postavila ultimatum – ili pas ili ja! On oglasio NJU!

-Počeli smo da živimo zajedno, a kao krunu ove neverovatne sudbine – dobili smo ćerkicu Anamariju. Sada smo jedna neraskidiva petorka, kaže nam Stefani koja je ovom pričom želela da pošalje poruku svima da “verujemo našim ljubimcima, jer koliko god mislili da nemaju pojma oni su naši najveći i najbolji prijatelji”.

ON ILI PAS petface

Cela ova priča, kaže, jeste filmska, jer ni ona ni njen suprug Marko nikada pre tog susreta nisu šetali tim parkom.

ON ILI PAS petface

-Tih dana smo oboje osećali neku samoću, iako smo okruženi divnim prijateljima. Dosta smo puta pričali o tome i zaista verujemo da su naši ljubimci znali da smo pravi izbor jedan za drugog još pre nego što smo i mi to shvatili. Nikada neću zaboraviti trenutak kada je Tara dotrčala do njega čisto da se javi, a on je pomazio po glavi i u tim pokretima sam prepoznala njegovu veliku dušu i znala sam da je to MOJ ČOVEK. Zato sam sigurna da nas naši ljubimci poznaju bolje od okoline i ponekad treba i mi njih da poslušamo, dodala je Stefani!

ON ILI PAS petface

Ovo je priča koja nas je pooootpuno oduševila, probudila najdublje emocije i pokazala još jednom da su psi zaista naši najbolji prijatelji!

Foto: Privatna arhiva

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.