Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET I OGRLICE za pse mogu biti OPASNE

I OGRLICE za pse mogu biti OPASNE

0
PODELI
opasne petface

opasne: Šetnja sa vašim ljubimcem je jedna od najboljih stvari koje možete učiniti za fizičko i emocionalno zdravlje svog ljubimca, a može ojačati i vezu koju delite. Međutim, ako koristite neadekvatan povodac, može se desiti da povređujete svog ljubimca, a da to ni ne znate.

opasne petfaceDavilice

Ova vrsta ogrlica je posebno opasna za pse i njihova upotreba se povezuje sa: onesvešćivanjem, stvaranjem modrica, paralizom, povredama kičme, onesvešćivanjem, a mogu stvoriti i psihološke posledice.

Pročitajte još: ROGZ SAVETI: Kako da naučite svog psa da ne vuče povodac?!

Šokeri

Psi koji nose opasne šokere mogu da pate od fizičkih povreda i opekotina, kao i psihološkog stresa, kao i agresije. Svaki pas je ličnost za sebe i zato nikada ne možete znati kako će reagovati na šok. Ono što je blagi potres za jednog psa, može načiniti veliku štetu drugom. Anksioznost i zbunjenost koju ovakvim ogrlicama nanosite svom psu može dovesti do brojnih respiratornih problema i čak mogu izazvati gastrointestinalne poremećaje.

opasne petfaceObična oglica sa kopčom

Nošenje ovakve ogrlice kako biste na nju zakačili karticu sa imenom svog psa je idealno. Ali vukljanje vašeg ljubimca za vrat je veoma loša. Povodac koji se nalazi na vratu, čak i sa jednostavnom kopčom može biti veoma bolno za pse, jer stvara dodatni pritisak na traheje, kičmu i jednjak i stoga mora da se izbegava.

Pročitajte još: ROGZ: Najveći izbor kvalitetnih ogrlica, povodaca i amova!

Kada su u pitanju bezbednost i udobnost, korišćenje ama je uvek najbolji način da šetate ljubimca. Ne samo da to uklanja pritisak sa vrata, već je i lakše povući ljubimca, ukoliko se nađe u nevolji. Postoje brojni tipovi amovi koje možete izabrati, bilo da su oni koji se kopčaju napred ili na leđima ljubimca.

opasne petfaceRogz amovi su napravljeni od najkvalitetnijeg materijala koji odgovara svakom ljubimcu, a ukoliko ste i esteta, možete izabrati print po svojoj želji, verujemo da se kuca neće ljutiti zbog vašeg izbora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.