Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Mačka u neverici jer joj OPOSUM krade hranu

Mačka u neverici jer joj OPOSUM krade hranu

0
PODELI
oposum petface

Oposum je dobro poznata životinjica na američkom kontinentu. Ona doseže težinu između jednog i sedam kilograma i dužine je oko 74 centimetra. Iako tako mala i slatka, ova životinjica nije nimalo naivna i poznata je po tome što voli da krade hranu.

oposum petfaceMeđutim, ovaj put je jedan oposum iznenadio ni manje ni više nego jednu macu kojoj je ispred nosa pojeo gotovo svu hranu iz činijice, koju je vlasnik pripremio samo za nju.

Pročitajte još: Spasena mačka ne preza ni od čega da ukrade hranu vlasnicima

Umesto da pobesni, što bi mnoge krznene lepotice sigurno uradile, ova maca je bila u neverici i sve što je mogla, bilo je da pogleda svog vlasnika iznenađeno. A da može da govori, verujemo da bi rekla: „Zašto dozvoljavaš ovo da se dogodi?“

oposum petfaceSuočena sa prilično pitomim oposumom, ova maca je zasigurno izgubila svoj prirodni instinkt kada je u pitanju zaštita hrane i sada mora da moli svog vlasnika da joj pomogne ne bi li joj ostalo bar malo hrane.

Pročitajte još: Lukavi jazavičar ne prestaje da krade stvari iz kuće

Bilo da vaša maca i dalje ima svoj predatorski i zaštitnički instinkt ili ne, jedno je sigurno, hrana bogata proteinima je ono što svaka maca želi.

oposum petfaceTaste of the Wild Canyon River Feline hrana za mačke sadrži ukusnu pastrmku i dimljeni losos i obogaćena je zdravim slatkim krompirom i graškom kao izvorima ugljenih hidrata. Takođe, ne sadrži žitarice, koje kod sve većeg broja krznenih lepotica dovode do gojaznosti, dijabetesa i problema sa probavom.

Vaša maca će uživati u ovoj hrani, a vi pogledajte još malo fotografije iznenađene mace koja i dalje ne veruje kako jedan oposum može da jede hranu koju je vlasnik pripremio baš za nju.

oposum petface oposum petface 4 oposum petface 5

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.