Naslovna VESTI PSI POGLEDAJTE kako izgleda osmeh psa koji je konačno UDOMLJEN!

POGLEDAJTE kako izgleda osmeh psa koji je konačno UDOMLJEN!

0
PODELI
osmeh psa petface

Osmeh psa je nešto što svaki vlasnik želi da vidi. Ali, šta ako taj pas nema vlasnika? Onda se taj osmeh psa vrednuje DUPLO 🙂

Naime, ova priča nas vodi do Los Anđelesa i psa koji se – tada još- zvao Tyrion. Pronađen je kako luta duž prometne ulice, rizikujući da ga neki od automobila koji su tud jurili udari! U teškom stanju pronašli su ga članovi organizacije za zaštitu životinja „Hope of Paws“.

osmeh psa petface

Opisujući prvi susret sa njim, Eldad Hagar, osnivač navedene organizacije navodi kako je Tyrion bio “nervozan i šokiran”, pokušavajući da se sakrije ispod njegovog automobila. Pažljivo su mu prilazili i končano je bio u njihovim rukama. Odmah su ga odvezli veterinaru, koji je na njegovom telu pronašao više od 200 krpelja!

ZAHVALNOST OSMEHOM: Od kad je udomljena Kinta se ne prestaje da se smeje!

osmeh psa petface

– Prvih nekoliko dana nakon spašavanja, jadan, samo je spavao. polako je vraćao svoju snagu. Zahvaljujući ljudima koji su mu pružili puno pažnje i ljubavi polako se oslobađao strahova i ponovno počeo mahati repom, rekao je Hagar!

Samo nekoliko meseci kasnije, Tyrion je pronašao svoj dom! Od tog dana osim novog imena – Amos – ovaj divn pas je dobio i OSMEH!

Ovo mače je udomljeno i od tada ono ne prestaje da se smeje!

osmeh psa petface

Odrastajući uz dve devojčice i njihove roditelje, Amos se potpuno promenio! Pa su tako tuga i strah, koji su bili prisutni na fotografijama pre udomljavanja, zamenjeni osmehom koji on sada pokazuje non stop!

DIVNOOOO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.