SREMSKA MITROVICA: Čovek ostavio psa vezanog za drvo u centru grada! (FOTO)

Fotografija na kojoj se vidi kako je čovek ostavio psa vezanog za drvo i to u centru grada, stigla je i u redakciju Petface-a. Fotografisala deca, a dospela i do nadležnih. Pričali smo sa predstavnicima Udruženja Građana Kanis, koji su fotografiju objavili na svojoj Facebook stranici!

Naime, u pitanju je staford, tamne boje, a da li je on u vlasništvu čoveka koji je i ostavio psa vezanog za drvo utvrdiće se naknadno!

Pročitajte još:
Osnovci u humanitarnoj akciji: „Da psima ne bude zima“!

ostavio psa vezanog za drvo petface

U pitanju je mesto Mala Bosna, a na fotografiji se jasno vidi kako čovek staforda ostavlja vezanog za to drvo. Neodgovorno i bahato. Eto odakle psi na ulici, kažu iz Udruženja Kanis!

Pas se trenutno nalazi u prostorijama ovog Udruženja, koji su ga odmah zbrinuli. Nažalost, pas nije čipovan, a ne znaju ni da li je pas u vlasništvu ovog čoveka ili je zalutao kod njega u dvorište.

Pročitajte još:
VRLO EMOTIVNO: Pas zaplakao, kada ga je vlasnik ostavio vezanog na stanici i otišao – ZAUVEK!

– Kako god bilo, ovo nije način da ga se „reši“. Mogao se javiti bilo kojoj službi, nama,.. Sve ćemo saznati kada saznamo i ime i prezime ovog genija, rekli su iz „Kanis“-a.

ostavio psa vezanog za drvo petface

Udruženje će protiv NN lica podneti krivičnu prijavu, a policija je izašla na lice mesta i napravila belešku.

– Svi koji eventualno znaju bilo koju informaciju o ovom čoveku, znaju gde živi ili ko je, neka nam informacije dostave u inbox, za kraj razgovora poručili su iz „Kanis“-a.

PODELITE!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0