Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Štene koje je ostavljeno u kesi da umre, konačno je našlo svoj...

Štene koje je ostavljeno u kesi da umre, konačno je našlo svoj dom!

0
PODELI
ostavljeno petface

ostavljeno: Koliko puta do sada smo nailazili na strašne primere okrutnosti i zlostavljanja životinja, ali svaki put se iznenadimo kada naiđemo na neki novi slučaj. Priča o mučenju ovog šteneta ponovo nas je naterala da se zapitamo da li je moguće da neko ima srca da učini nešto ovako surovo.

Pročitajte još: ČUDO: Ovo štene se oporavilo nakon što je upucano 18 puta!

Ova mališanka je visila u jednoj mračnoj sobi, obešena naglavačke. Istovremeno, ona je više puta premlaćena kako bi “postala” pitomija i mirnija. Njene nožice su bile toliko čvrsto vezane da je meso počelo da se inficira i da truli. Na kraju, štene je ostavljeno da umre, zamotano u jednu najlonsku kesu, na jednoj pijaci u Severnoj Koreji.

ostavljeno petface

Srećom, ovo štene je pronađeno na vreme. Ipak, da bi preživelo, veterinari su morali da mu amputiraju sve četiri šapice. Zvuči prosto neverovatno, ali uprkos svemu što je ova ženkica prošla, njene oči su i dalje plamtele nadom:

Ona je preživela i dan nakon operacije, ona je već pokušavala da hoda. Mahala je repićem i sve vreme kao da se smešila, izjavila je Šenon Kit iz Animal Rescue, Media & Education.

ostavljeno petface

Ovo štene, koje je ostavljeno da umre, nazvano je Či Či, što u prevodu sa korejanskog znači “ljubav”. Nakon što je provela dva meseca oporavljajući se na jednoj klinici u Seulu, ova ženka je premeštena u grad Feniks u Arizoni. Tamo je ovu mešanku retrivera čekala porodica Hauel, spremna da Či Či da svu ljubav i pažnju koju ona i više nego zaslužuje. Inače, ova porodica ima u planu da, kada se njihova ljubimica u potpunosti oporavi, prođe kroz obuku za terapijskog psa. Njena uloga će biti da bude oslonac i podrška deci i veteranima, koji nemaju udove.

ostavljeno petface

KAKVA PRIČA!

Priča ovog šteneta koje je ostavljeno da umre, podsetila nas je svu neustrašivost i hrabrost koja je svojstvena svim psima. Za sve one koje su zaista divlji i hrabri, potrebna je i energija koja će im omogućiti da iskažu sve ono što oni jesu. Savršen izvor energije su proteini, a hrana koja ih čak 28% u svom sastavu je Taste of the Wild. Najukusniji komadi srne, bizona ili lososa, začinjeni biranim voćem i povrćem, idealan su izbor za sve vaše četvoronožne mališane.

ostavljeno taste of the wild petface

Izborom hrane Taste of the Wild omogućujete svojim ljubimcima da u potpunosti osete ukus prirode iz koje su i potekli.

Pogledajte i GALERIJU fotografija ove preslatke mališanke:

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.