Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET OTKRIVAMO: Ko to mrzi kućne ljubimce?!

OTKRIVAMO: Ko to mrzi kućne ljubimce?!

0
PODELI
krpelji i psi petface

Znamo da vam je ovo prosto neverovatno, ali postoje i neprijatelji naših pasa i mačaka koji “gledaju” kako će pre i što više da im naude. Ukoliko primetite ljubimca da se neprestano češe i ima crvenilo na stomaku, prva asocijacija treba da vam budu ONI! Vi sa malo više iskustva već znate da je u pitanju ilegalni stanar na telu ljubimca, koji sa prvim znacima proleća postaje aktivniji nego ikada – KRPELJ!
Iako spada u nezvane i nerado viđene goste, krpelju nažalost nije potrebna naša pozivnica da bi se nastanili na vašem ljubimcu. Za “amatere” naglašavamo – OPREZNO, JER JEDAN KRPELJ NE ČINI PROLEĆE! Naravno u periodu od proleća do jeseni borba sa ovim parazitima je intezivinija, ali ono što većina novih vlasnika ne zna je da kreplji “spavaju” samo na temperaturi ispod nule, tako da ih i u blažim zimama možete naći. Sa svojim drugaricama, buvama, krpelji „stanuju“ gde god – na ušima, vratu, glavi ili između prstiju vašeg psa.
Ako primetite da se vašem ljubimcu pojavilo crvenilo različitog oblika i veličine, koje se ubrzo proširilo, ako je malaksao, oseća zamor, bolove u zglobovima i ima povišenu temperaturu – velika je verovatnoća da se na njemu nastanio ovaj dosadni parazit! U njegovom svetu važe malo drugačija pravila, pa je kapitulacija nepostojeća opcija. Potpuno istrebljenje jedini je način da se pobedi, a za prave borce postoji čitav arsenal ubojitih sredstava.
biospotix petface
Verovatno ste čuli za mnoge ogrlice, ampule i sprejeve, za različite uzraste i vrste, uvek spremni za upotrebu. Buve, krpelji, komarci i drugi ektoparaziti padaju kao pokošeni pre nego što uspeju da upotrebe svoje tajno oružje i zaraze ljubimce nekom opakom bolešću. Jer, ako vam kažemo da je dovoljan i samo jedan ubod krpelja, kog vlasnik možda neće odmah uočiti, da bi se prenela neka od bolesti sa krepelja na psa, shvatićete da u ovu “bitku” treba krenuti odmah! BIOSPOTIX – jer ljubimci vole da uživaju u proleću!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.