Naslovna VESTI PSI VERUJTE DA OVAKO NEŠTO NISTE ČULI: Zbog dugovanja psa zaplenili i prodali...

VERUJTE DA OVAKO NEŠTO NISTE ČULI: Zbog dugovanja psa zaplenili i prodali preko eBay!

0
ovako neste niste culi petface

E za ovo još niste čuli, iako ste mislili da ste svašta u životu videli i saznali, ovo niste čuli još. Kada zakoni u jednoj zemlji dozvoljavaju da se uzme vredna imovina kako bi se izmirila dugovanja onda od takve naplate nisu izuzeti ni rasni psi vlasnika.

U nemačkom gradu Ahlenu zaplenjen je vlasnički pas i prdat kako bi se izmirila dugovanja. Naravno, ovaj postupak je izazvao niz kritika i negodovanja.

PROČITAJTE I:

Opala mu je dlaka zbog infekcije, a ostavljen je na SUNCU i POTPUNO JE IZGOREO! (VIDEO)

Pas po imenu Eda prodat je preko eBay platforme za 750 evra. Novac je uplaćen u gradsku kasu, iako je predstavnik grada rekao da su dobili nešto nižu cenu nego što je tražena.

Međutim, ni jedna od strana u ovoj priči nije zadovoljna pošto je u pitanju gubitak kod svake od njih. Pre svega vlasnici su ostali bez psa, a grad je dobio manje para nego što je tražio.

ovako neste niste culi petface

Nova vlasnica Ede nije zadovoljna i preti da će tužiti grad i tražiti da joj novac bude vraćen. Razlog ovakvog nezadovoljstva je taj što je pas bolestan, a lečenje je veoma skupo. Pas ima problema sa očima i takva vrsta bolesti nanosi velike nevolje za ovog mopsa.

Vlasnici pate za svojim psom, a sve ostaje neverovatno za poverovati da se u jednoj tako uređenoj zemlji poput Nemačke ovako nešto uradi?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.