Naslovna VESTI PSI BRAVO PANČEVCI: Novih 20 toplih kućica za napuštene životinje!

BRAVO PANČEVCI: Novih 20 toplih kućica za napuštene životinje!

0
PODELI
PANČEVCI petface

PANČEVCI nas iz dana u dan, godine u godinu, oduševljavaju svojim odnosom prema napuštenim i dobačenim žiotinjama. Naime, kako smo i najavili juče su u holu gradske uprave grada Pančeva u akciji „Jedna kućica više – jedan život više”, pravili sloništa za one životinje kojima je ulica dom.

Pančevci pokreću treću akciju: „Jedna kućica više – jedan život više”!

PANČEVCI petface

– U trećoj po redu akciji pravljenja privremenih kućica za napuštene i ulične životinje uspeli smo da napravimo 20 toplih domova! Zahvaljujući donacijama i pomoći u materijalu kao i vrednim rukama i zajedničkom kreativnom radu oko četrdesetak ljudi, ove godine smo uspeli da oborimo rekord u odnosu na prethodne dve godine, za naš portal rekao je Ivan iz društva Prijatelja Životinja LJUBIMCI.

PANČEVCI petface

Dobrog raspoloženja nije manjkalo, a osim onih koji su učestvovali u izradi kućica, akciji su se priključili i mališani koji su naslikali nekoliko radova, kojim su ukrašene neke od kućica.

BRAVO: Đaci muzičke škole iz Pančeva sviraju za napuštene pse!

– Tu je naravno bila i čupava razbibriga Zaza koja nas je čuvala i zabavljala u pauzama, dodao je Ivan.

PANČEVCI petface

On se ispred društva Prijatelja Životinja LJUBIMCI zahvalio svima koji su izdvojili svoje slobodno vreme i učestvovali u akciji!

– Takođe, pozivamo staratelje koji brinu o uličnim kucama i macama da nam se jave kako bismo se dogovorili oko postavljanja ovih privremenih objekata na javnim površinama, rekao je Ivan za kraj!

BRAVO, PANČEVCI, VI STE PRIMER SVIMA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.