Naslovna VESTI PSI KOME SMETA: Park za pse na Banovom Brdu ipak NEĆE osvanuti?!

KOME SMETA: Park za pse na Banovom Brdu ipak NEĆE osvanuti?!

1
PODELI
Park za pse na Banovom Brdu petface

Park za pse na Banovom Brdu bi bio samo jedan od deset ovakvih oaza za četvoronošce u prestonici Srbije. Bio bi – da njegova izgradnja nije dovedena u pitanje.

Kako smo i mi nedavno pisali Beograđanin Milan Mihajlović pokrenuo je akciju „Park za pse na Banovom Brdu“ i činilo se da će sve ići „glatko“:

PODRŽIMO IDEJU: Milan pokrenuo akciju „park za pse na Banovom Brdu“!

Međutim, u našu redakciju se danas javio sa nešto izmenjenim epilogom ove priče.

Park za pse na Banovom Brdu petface

– Upravo sam dobio neke novosti. Put do našeg parka za pse je TRNOVIT ali nadamo se ne i NEIZVESTAN, kaže nam Milan.

Naime, kako nam je u maju ove godine rekao vlasnici i ljubitelji pasa i opština su preduzeli sve što je neophodno. Podneli su molbu, peticiju, potpise u vidu pravnog dokumenta, a opština je na to dala saglasnost. Kako mi to u narodu kažemo „zeleno svetlo” za početak radova u prolećnim danima (čak se i raspravljalo o mogućim lokacijama za park). Sledeći korak je bio da sve to prođe kroz gradske institucije i radovi su mogli da počnu.

Međutim!

Od izvesnih članova opozicije, koji su se protivili izgradnji parka za pse, čuo sam priču da su oni od “viših instanci” čuli da se na nivou Grada stopirala izgradnja našeg parka za pse. Mi se nadamo da je to ipak samo MOŽE DA BUDE A NE MORA DA ZNAČI priča tačnije, da je problem koji je nastao trenutni i rešiv, kaže nam Milan.

Park za pse na Banovom Brdu petface

Odlučan je da ne odustane od svoje ideje i akcije, jer kako nam kaže to je nezaustavljiv proces i kad tad će osvanuti Park za pse na Banovom Brdu. Sada pokušava da stupi u kontakt sa nekim od nadležnih po ovom pitanju, od kojih će, kako kaže dobiti konačan odgovor ali i objašenjenje!

Najnoviji park za pse otvoren je na Novom Beogradu pre nekoliko dana, a osim na ovoj lokaciji postoje i na Paliluli, Vračaru, Savskom Vencu, Starom Gradu i Čukarici. U ovakvim parkovima sve je namenjeno psima, a ulaz je omogućen isključivo onima koji žele sa psom da trče, da se igraju i zabave. Stoga, nije nam jasno koga oni ugrožavaju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.