VERNOST: Pas čuvao telo preminulog vlasnika u nadi da će se probuditi!

Priča o vernosti, iskrenom prijateljstvu, lojalnosti i dokazu da je pas čovekov najbolji prijatelj, ovog jutra nosi naslov „Pas čuvao telo preminulog vlasnika“!

Naime, 11.septembra jedan beskućnik u Čileu preminuo je tokom hladne noći, a tužne vesti nisu stigle ni do jednog njegovog prijatelja! Nijednog, osim do PSA!

Pročitajte još:
VERNOST I POŠTOVANJE: Psi lutalice na sahrani žene koja ih je godinama hranila!

Lokalni informativni kanal T13 objavio je pretužnu vest o smrti jednog beskućnika, koji je preminuo usled velike hladnoće u naselju La Vega. Uz telo čoveka, vlasti su pronašle psa koji je čuvao telo, nadajući se kako će se njegov prijatelj probuditi. Nažalost to se nije dogodilo!

Za čoveka, koji se lečio od alkoholizma, na ovom svetu nije bilo nikoga. Svi su ga napustili, ulica je bila njegov dom. Svi osim NJEGOVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA PSA! Komšije kažu da je, uprkos svemu, bio dobar čovek a da je tog psa voleo više od sebe!

On mu se, očigledno, na ovaj način zahvalio za svu ljubav i brigu tokom svih bolnih godina!

Vlasti u Čileu kažu da je problem pasa lutalica skoro pa nerešiv!

Pročitajte još:
DIRLJIVO: Tri psa čuvaju telo laneta, koje je stradalo u požaru! (FOTO)

Magali Kortes je izjavila da ovaj usamljeni pas nije samo lutalica u komšiluku.

– Iako možda više neće imati vlasnika, on je okružen pojedincima koji brinu o njemu, hrane ga i neguju! Trenutno je kod nas i mi ćemo brinuti o njemu kao što smo to radili u prošlosti, rekla je Megali!

Vernost je zaista dobila novu granicu!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0