Naslovna VESTI PSI INTERNET HIT: Rozi je pas koji je domišljato dobio „bitku“ sa lopticom...

INTERNET HIT: Rozi je pas koji je domišljato dobio „bitku“ sa lopticom u bazenu! (VIDEO)

0
PODELI
pas hvata lopticu petface

Pas hvata lopticu – reklo bi se uobičajena scena kada su u pitanju naši ljubimci. Međutim, ukoliko odgledate ovaj video shvatićete da se radi o psu koji je postavio nove standarde kada je hvatanje loptice u pitanju.

Sam početak videa ne nagoveštava ništa nesvakidašnje. U pitanju je vreli letnji dan i razigrani pas koji šetka oko bazena.

RUSIJA: Divni beluga kitovi ZAROBLJENI u putujućem cirkusu

Zaplet počinje kada je Rozi, slatki psić koji je zvezda ove priče, uočila svoju omiljenu lopticu kako pluta u bazenu. Tada, počinje borba da se Rozi dokopa svoje zanimacije. Prvo je zakoračila u bazen i pokušala šapicom da nekako privuče lopticu.

pas hvata lopticu petface

Budući da to nije urodilo plodom, ovaj pas počinje da obigrava oko bazena pokušavajući pri tom da smisli koji bi to način bio najbolji da ona uzme svoju lopticu, a da pri tom ne uđe u vodu.

ITALIJA voli PSE: Romantična zemlja za naše najbolje prijatelje!

Spas počinje da se nazire kada je Rozi uočila plastičnu kadicu. Nedugo zatim, plan je osmišljen. Rozi je odlučila da uđe u tu kadicu i u njoj se otisne do loptice. Kada je loptica konačno dohvaćena, ovaj spretni pas veštim pokretima uspeva da se domogne ivice bazena.

pas hvata lopticu petface

Ukoliko ne možete da zamislite kako svo ovo izgleda, mi vam toplo preporučujemo da odgledate video. Rozi je ujedno svima nama poslala jednu moćnu poruku, a to je da ukoliko nešto jako želite prepreke ne postoje. Neophodno je samo da pronađete način kako da do cilja dođete.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.