Naslovna VESTI PSI PAS KOG ĆETE OBOŽAVATI: Eklipsa SAMA, autobusom, ide u šetnju i u...

PAS KOG ĆETE OBOŽAVATI: Eklipsa SAMA, autobusom, ide u šetnju i u obližnji park! (VIDEO)

2
PAS IDE U SETNJU SAM PETFACE

Postoji neko ko sumnja u intelekt naših najboljih četvoronožnih prijatelja? Onda je takva osoba idealna za rušenje stavova! 😀 U tome će mu pomoći pas, po imenu Eklipsa, koji SAM odlazi u šetnju.
„Ona sama odlazi autobusom u park, a onda posle nekog vremena ja dolazim po nju. Stanica je ispred kuće i onda sama siđe dve ili tri stanice kasnije“, rekao je Džef Jang, Eklipsin vlasnik. Naime, Eklipsa i njen vlasnik razvili su savršeni „plan“. Budući da on ponekad ostaje i 12 sati na poslu, Eklipsa sama, autobusom, odlazi u obližnji park kako bi se izigrala.
Nema ništa čudno u tome, tvrde meštani. Eklipsa sama uđe u autobus, sedne na mesto i čeka da dođe njena stanica. Već svi vozači na toj liniji znaju ovu neverovatnu damu, a putnici je obožavaju.
“Kako ona ne bi trpela zbog mog posla, odlazi sama autobusom u park, a onda posle nekog vremena ja dolazim po nju. Stanica je ispred kuće i onda sama siđe dve ili tri stanice kasnije”, kaže Džef.
Ono što je najsmešnije je što Džek – kako kaže – bar jednom sedmično dobija pozive od ljudi koji ga obaveštavaju da je njegov pas sa njima u autobusu. „Nasmejem se i odgovorim da je sve u redu i da ona zna šta radi”, priča Džef.
Svi su oduševljeni ovim psom. Vozač kaže da se nikada nije desilo da promaši svoju stanicu, jer mirno sedi na sedištu, gleda kroz prozor i čeka svoj red za silazak.
NEVEROVATNO!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.