Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET TVRDOGLAVOST BEZ PREMCA: Pogledajte kako ovaj pas odbija da se kupa (VIDEO)

TVRDOGLAVOST BEZ PREMCA: Pogledajte kako ovaj pas odbija da se kupa (VIDEO)

1
PODELI
pas odbija da se kupa petface

pas odbija da se kupa: Koliko puta ste čuli od starijih da je “Čistoća pola zdravlja”?! Mi sa sigurnošću tvrdimo da je ova konstatacija i više nego tačna i da starije treba slušati.
Pas o kome ćemo danas pisati nije obožavatelj vode niti mirišljavih mehurića. Malo je reći da se ovaj lepotan protivi kupanju, a najpribližniji opis njegovog ponašanja je da se on kupanja užasava.

Pročitajte još: SAMOSTALNOST OD MALIH NOGU: ovaj pas se kupa sam

Naime, kada ga je vlasnica povela prema kupatilu, on je pokušao da se čvrsto ukopa u mestu, ne bi li na taj način osujetio njene planove. Međutim, on nije računao na njenu upornost i želju da ima okupanog i mirišljavog psa. Vlasnica ga doslovno gura po podu, što nije nimalo lako zbog njegovih gabarita.

pas odbija da se kupa petface

Ko je bio tvrdoglaviji, da li vlasnica ili pas nismo uspeli da saznamo, ali svakako je ovo snimak koji će vam ulepšati dan. Pas koji odbija da se kupa, što se nas tiče, postavio je nove granice kada je tvrdoglavost u pitanju.

Pročitajte još: Kupanje pasa: Kako da kupanje pasa ne bude bauk?

Iako psi generalno vole vodu, veliki broj njih ne voli kupanje baš kao i ovaj mališan o kome smo pisali danas. Kao i sa razvijanjem ostalih navika, i sa kupanjem treba početi od malih nogu. Idealno vreme za navikavanje je period od trećeg meseca života psa. Zbog toga što koža pasa ima različitu PH vrednost od kože ljudi, za kupanje pasa se moraju koristiti specijalni šamponi, njima prilagođeni. Naša preporuka je francuska linija kozmetike za ljubimce BIOGANCE. Njihovi preparati nastali su u saradnji veterinara, farmaceuta i hemičara, koji su za vaše ljubimce razvili univezalne i kolor šampone, kao i one za suvo pranje dlake, regenatore,  sprejeve za raščšljavanje dlake. Svi preparati obogaćeni su sastojcima koji dlaci vašeg mališana omogućavaju najbolju negu i ishranu krzna. Pored toga, dlaka postaje meka i izuzetno laka za održavanje.

pas odbija da se kupa biogance petface

Uz takvu ponudu, verujemo da će vas vaš ljubimac moliti da ga okupate, jer je kupanje sa Biogance preparatima istinsko zadovoljstvo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.